Під варту взяли водія, який спричинив смертельну ДТП під Калинівкою

Під варту взяли водія, який спричинив смертельну ДТП під Калинівкою
  • ДТП сталося за участю вантажівки та учбового Lanos. Одна жінка загинула одразу, інша — померла у лікарні. Вони були у легковику.
  • Вчора, 9 березня, був суд по цій справі. Водію вантажівки обрали запобіжний захід.

Автопригода сталася 8 лютого близько 16.50 на об’їзному шосе автодороги сполученням Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, поблизу міста Калинівка Хмільницького району. Про неї ми писали у матеріалах:

Автопригода була жахливою. Від удару легковик спалахнув. Одна пасажирка загинула на місці події. Іншу жінку дістали з понівеченого авто рятувальники. Вона отримала важкі травми та опіки, була госпіталізована до лікарні. На жаль, врятувати її життя медикам не вдалося.

Відео дня

Минулої доби вінницький міський суд обрав запобіжний захід для водія вантажівки.

— З матеріалів клопотання стало відомо, що підозрюваний, керуючи технічно-справним транспортним засобом, із напівпричепом, маючи об’єктивну можливість виявити автомобіль під керуванням жінки, яка під час навчання із практичного керування разом із інструктором, рухалась у попутному напрямку по переду, не врахував швидкості руху транспортного засобу, не дотримався безпечної дистанції, допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля, — зазначають у пресслужбі суду. — Внаслідок чого, інструктор загинула на місці події, а водій від отриманих травм померла у лікарні.

Найближчі 60 діб водій проведе під вартою. Також визначили розмір застави — 107 360, 00 грн.

Наразі тривають слідчі дії.

 

Читайте також:

На дорогах сильна ожеледиця: прогноз та корисна інформація для водіїв

На перетині Юності-Келецька автівка збила хлопця на самокаті

Потерпілих могло бути більше. На Келецькій не розминулися дві машини (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анатолий Гордий

    водилу  под  стражу  он  никуда  не  денется   колобаранты  казнокрады  насильники  изменики    и  прочая  шваль  на  свободе

keyboard_arrow_up