Сіяв сонях на землях Укрзалізниці. Під Хмільником фермер незаконно захопив ділянку

Сіяв сонях на землях Укрзалізниці. Під Хмільником фермер незаконно захопив ділянку
  • На ділянці, яка належить Укрзалізниці, фермер посіяв соняшник. Коли почав збирати врожай, виявилося, що не мав права там розпоряджатися. Чоловікові оголосили підозру.

Підозру оголосили фермеру, який незаконно захопив землі, призначені для обслуговування залізниці. Мова про охоронну зону вздовж залізничних колій площею понад 3 га.

У поліції кажуть, що голова фермерського господарства за межами села Широка Гребля на землях «Укрзалізниці» посіяв соняшник для подальшого отримання прибутку.

— На підставі зібраних доказів 21 жовтня 56-річному голові фермерського господарства слідчим Хмільницького районного відділу поліції оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 197-1 КК України (Самовільне зайняття земельної ділянки), — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Такий злочин карається обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років або позбавленням волі на строк до двох років.

Відео дня

Також до поліції надійшло повідомлення про збір невідомими особами урожаю на землях, прилеглих до зазначеної ділянки, які також належить до охоронної зони. На місце полії прибули слідчі та зафіксували цей факт. Відомості про нього внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зазначимо, що також на місце події виїжджав активіст Андрій Гайдай. Чоловік знімав прямий ефір безпосередньо з епіцентру скандалу. Дивіться наступне відео:

 

Читайте також:

У Бершадському районі зловили п'яного на «ВАЗ». Водій хотів відкупитися за 5 тисяч

Три протоколи отримав вінничанин, який порушив тишу на Келецькій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up