«Штрикача», який голкою колов дівчат у сідниці, посадили у тюрму до 8 березня

«Штрикача», який голкою колов дівчат у сідниці, посадили у тюрму до 8 березня
  • У травні поліція затримала 22-річного так званого «штрикача», який колов дівчат та жінок гострим предметом у сідниці..
  • Йому загрожує до 8 років тюрми.

Хлопцеві, який у Вінниці колов жінок шприцом, продовжили термін перебування під вартою ще на 60 діб, до 8 березня, повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду.

За інформацією відомства, суд скасував ухвалу першої інстанції про повернення обвинувального акта прокурору і направив останній документ до міського суду.

Відео дня

«Штрикачу» загрожує до восьми років тюрми.

Перша жертва "штрикача"

«Це просто жах, що зі мною сьогодні сталося», — такими словами розпочинає свою історію Наталія Закордонець у facebook.

«По вулиці Топольського (Малі Хутора) невідомий чоловік, підійшовши ззаду, штрикнув мене невідомим предметом, схожим на цвях, у сідницю. Відчуття було, наче просто мене ляснули по сідницях». Жінка пише, що одразу не зрозуміла, що сталося. Озирнувшись, побачила, як тікає хлопець у капюшоні. Подумала, що підліток так жартує. Але вже на роботі помітила кров на штанях та ранку на тілі.

«Поїхала одразу в лікарню», — пише Наталія.

«Там мені сказали, що за пару днів я вже 5! Завтра іду здавати кров на аналіз і чекає мене рік пекла, такий термін для виявлення вірусних інфекцій. Будьте обережні! Страшно що серед білого дня якийсь хворий на голову може заподіяти такої біди».

 

Інша дівчина вижила дивом

За словами прокурора, одній із жінок  обвинувачений наніс множинні колоті поранення грудної клітки. В результаті поранення були небезпечними для життя. Відповідно до висновку експерта, вони належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Наш читач написав нам подробиці цього злочину. Людина під ніком «Страж» розповіла, як штрикач ледь не вбив дівчину.

— Якби не одна жінка випадково опинилася недалеко і побачила і почала кричати. Він злякався і втік, в результаті шви на голові розміром з вказівний палець, струс, покусаний палець, так як намагалася відбиватися і багато чого іншого, — зазначає читач.

В свою чергу прокурор Зайцев зазначає, що деякі з потерпілих, побоюючись ризику зараження,  зверталися до Вінницького обласного Центру профілактики та боротьби зі СНІДом та пройшли діагностику.

Вінничанин таким чином "хотів поприколюватися"

— Слідством встановлено, що хлопець використовував придбані в аптеках стерильні медичні голки, та їх інфікування не проводив. Свої дії обвинувачений мотивував тим, що захоплюється «пранками»,  відеозаписи яких переглядає у мережі інтернет, а тому вирішив повторити подібні витівки, вважаючи їх жартами, — повідомляє Дмитро Зайцев.

Молодик розповів правоохоронцям, що таким чином просто розважався:

У ході досудового розслідування за місцем проживання зловмисника провели обшук. Оперативники знайшли та вилучили 32 бойові набої до пістолету Макарова.

Скільки загрожує "штрикачу"?

— Цей ідіот повинен сидіти на зоні або в дурдомі, —  коментують наші читачі.

Відповідно, молодик буде нести відповідальність за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:

  •  ч. 1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння;
  • ч. 1 ст. 263 КК України – придбання, зберігання вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської) та боєприпасів, без передбаченого законом дозволу;
  • ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, якщо воно вчинене із застосуванням іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

За законом України йому загрожує до 8 років тюрми.

Опитування

Як гадаєте, скільки дадуть «штрикачу»?

Нагадаємо, у квітні Вінницею прокотилася хвиля повідомлень про «маніяка», який коле дівчат та жінок гострим предметом у сідниці. Постраждалі запам’ятали його в капюшоні та з рюкзаком. До поліції Вінниці звернулися 10 жінок, які розповіли одну й ту ж історію — отримали прокол у тілі від невідомого, який одразу втік.

Лише 24 травня, поліцейські затримали 22-річного хлопця, який колов жінок голкою — так званого «штрикача».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Димитрий

    Думал это миф
  • Ivan

    дати рік умовно і на пів року обо рік відправити на громадські роботи, тай усе.
    а якщо неостепенится то по другому разові дати максимум.

    Hitriy Lys reply Ivan

    Бутылку ему в анус, и по кругу к таким же петухам!
  • Жора

    Зберігання зброї притянуте, взяли по капішоні, в парнішки булои патрони які прихопив після служби зсу, щоь не піднімати кіпіш і негатив на зсу шиють купівлю і зберігання.
  • Поpошок

    Через 2.5 роки випустять по УДО, якщо засудять...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up