Штрикнув ножем в живіт. У Вінниці посварись два сусіди, один опинився в лікарні

Штрикнув ножем в живіт. У Вінниці посварись два сусіди, один опинився в лікарні
  • Вчора, 9 жовтня, на місці вчинення злочину працівники поліції затримали 62-річного жителя Вінниці, що під час сварки порізав сусіда.
  • 52-річному потерпілому надали медичну допомогу, загрози його життю немає.

Поліція затримала вінничанина, який вдарив ножем сусіда, повідомляють в обласному главку.

Близько 16 години до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію вінничанина з ножовим пораненням черевної порожнини. В ході першочергових слідчих дій, та на підставі зібраних речових доказів, на місці злочину поліцейські затримали причетного до вчинення правопорушення — сусіда потерпілого.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі слідство призначило ряд експертиз, після проведення яких буде надана остаточна правова кваліфікація події. Причини конфлікту з’ясовують.

Відео дня

За фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження поліція розпочала розслідування провадження (за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України). За такий злочин загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Тульчині п'яний чоловік вдарив 18-річну баристу садовою пилкою по голові. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення. Деталі у матеріалі.

 

Читайте також:

Вінничанка на пошті отримала пакунок із фенілнітропропеном для виготовлення амфетаміну

На Вінниччині зловили грабіжника, який зв’язав та пограбував 76-річну жінку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up