Розплата за кохання. Вінничанин виніс скарбничку коштовних прикрас своєї дівчини у ломбард

Розплата за кохання. Вінничанин виніс скарбничку коштовних прикрас своєї дівчини у ломбард
  • Перше кохання запам’ятовується на все життя. Для когось воно не закінчується ніколи, а хтось має зовсім інші спогади — сльози, підлість та зрада.
  • Прокурор Людмила Таранюк розповіла, чим закінчилось перше кохання для 17-річної вінничанки.

Наталія (ім’я змінено редакцією) з 11-ти років росла з бабусею. Матір давно поїхала в іншу країну, та всю батьківську увагу дівчинка отримувала від бабусі. Жінка довгий час працювала на керівних посадах та наскладала цілу скарбницю золотих прикрас. Весь свій скарб бабуся подарувала онучці.

Наталія закінчила школу та вступила у технікум. Дівчина зустріла своє кохання. Хлопець був на сім років старшим за Наталю.

Днями його судили за таємне викрадення чужого майна. Справу вела прокурор Вінницької місцевої прокуратури Людмила Таранюк. Вона розповіла подробиці кримінального провадження.

Відео дня

— На момент скоєння злочину дівчині не було 18-ти років. До неї приходив хлопець, з яким вони зустрічались. Бабуся подарувала онучці цілу скарбничку з золотими прикрасами та сподівалась, що забезпечила дівчинці гарне життя. Одного дня Наталя побачила, що прикраси зникли. Дівчина запитала у бабусі, чи вона не брала золото. Бабуся відповіла, що не брала, — розповідає журналістці «20 хвилин» прокурор Людмила Таранюк.

 

Шкатулка для украшений Прикосновение песка, 56632 купить в Киеве, цена —  интернет-магазин Podarkoff

За її словами, в скарбничці були різні прикраси — каблучки, сережки, браслети, ланцюжки, золоті коронки...

Дівчина запитала і в хлопця, чи він брав прикраси. Коханий теж відповів, що не брав. Врешті бабуся звернулася за допомогою у поліцію та написала заяву про крадіжку.

— Поліція почала шукати крадіїв та в ході розслідування з’ясувалось, що крадіжку скоїв коханий хлопець Наталії. Хлопець виносив прикраси протягом декількох тижнів та здавав у ломбард. Речі коштують набагато дорожче, бо там були дорогоцінні каміння. Але в ломбард хлопець здавав прикраси за «копійки». По суду пройшло шість епізодів, насправді їх було набагато більше. Оскільки не було доказів по всім виробам, то у справі йшлося про 41 грам золотих прикрас. Насправді їх було більше, — зазначає прокурор.

Бабуся була представником потерпілої, оскільки потерпіла від злочину Наталя ще неповнолітня. Інтереси в суді дівчини представляла бабуся.

В судових засіданнях обвинувачений розповідав, що за гроші від здачі золота у ломбарди вони жили разом з Наталею та витрачали на спільні потреби. Але ця версія не мала жодних доказів та дівчина не підтвердила її.

— Вінницькою окружною прокуратурою доведено винуватість раніше несудимого 27-річного місцевого жителя за першою частиною статті 185 Кримінального Кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, — повідомляє Людмила Таранюк.

У судових засіданнях прокурор довела, що у 2019 році обвинувачений з метою власного збагачення із помешкання своєї неповнолітньої дівчини викрав ювелірні вироби з коштовних металів та ювелірні прикраси, декоровані дорогоцінними каменями, загальною вагою близько 41 грам.

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

— Своїми діями злочинець завдав шкоди на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Вироком суду обвинуваченого визнали винуватим та засудили до трьох років обмеження волі з відпрацюванням на підприємстві «Курочка Ряба», — зазначає прокурор Людмила Таранюк.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Вороновиці: не розминулися Камаз та мікроавтобус

Пожежа в кафе «Vinnytsia Food Market» в центрі Вінниці. Що відомо?

На Чорновола водій на BMW протаранив маршрутку №17-А (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Эдуард Букин

    Мало дали.
  • Анна Берґен

    Тут хоч докази є) а в мене колишній позичив кошти,сам співробітник поліції ,тепер каже ,що нічого не позичав)
    І теж крав постійно з копілки моєї…
    Керівництво знаючи таку ситуацію не думає його звільняти навіть ,бо немає доказу ,розписки ніякої…ось такі люди у нас працюють в поліції
  • Игорь Симоненко

    А как бабуля на госслужбе при небольших зарплатах заработала такое количество драгоценностей суд не поинтерисовался?

    Sergey Belozor reply Игорь Симоненко

    Igor Simonenko такі речі передаються у спадок поколіннями
  • Татьяна Петрова

    Похоже в Рябу он только зеков может нанять.Наверное он жаден до оплаты за труд

    Жора reply Татьяна Петрова

    Там есть  места на производстве что простые люди не хотят работать.  В СССР зэки работали на урановых рудниках

    Ols Kat reply Жора

    Офигенное производство раз оно достойно сравнения с Желтыми Водами. Небось работать приходится с какой-то жесткой химией, а на охрану труда хозяин забил

keyboard_arrow_up