Раніше судимий напав з ножем на бабусю. Потерпіла з пораненням шиї в лікарні

Раніше судимий напав з ножем на бабусю. Потерпіла з пораненням шиї в лікарні
  • У Тульчинському районі раніше судимий житель Брацлава напав на 81-річну односельчанку. Бабуся з ножовим пораненням шиї госпіталізована до лікарні.
  • За вчинення особливо тяжкого злочину в умовах воєнного стану, зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами начальника Тульчинського районного відділу поліції Василя Костишена, до поліції надійшла інформація про те, що у Брацлаві вчинили розбійний напад на місцеву жительку.

На місце події терміново виїхали працівники поліції. Потерпіла описала нападника і протягом 30 хвилин поліцейські його затримали. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 41-річний місцевий житель.

— Попередньо встановлено, що зловмисник ввечері прийшов до жінки додому, бив її, погрожувати ножем і вимагав гроші. Потерпілій вдалось відволікти нападника і покликати на допомогу після чого зловмисник втік, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розслідується кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України (розбій). За вчинення такого злочину зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

Біля острова Зміїний загинув Василь Ільчук. В Героя залишилась маленька донька

У Вапнярці прощалися з капітаном Богданом Ляшенком. Йому було лише 28 років

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Zesraka Zelena

    ну и мирда

keyboard_arrow_up