П'яний за кермом: водій напідпитку спочатку ховався, а потім хотів відкупитись

П'яний за кермом: водій напідпитку спочатку ховався, а потім хотів відкупитись
  • У селі Михайлівка, Жмеринського району, водій в стані алкогольного сп’яніння намагався відкупитися від працівників поліції. Пропонуючи готівку він хотів уникнути адміністративної відповідальності. 

Під час патрулювання території поліцейські за порушення комендантської години зупинили легковий автомобіль. Водій проігнорував вимоги поліцейських та почав втікати. Залишивши автівку на узбіччі, намагався заховатись на чужому подвір’ї, повідомляють в обласному главку.

 

Поліцейські виявили правопорушника, ним виявися місцевий житель. У ході перевірки документів, встановили, що 31-річний чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння.

Відео дня

Аби уникнути відповідальності, правопорушник почав умовляти працівників поліції «вирішити питання» за гроші та залишив їм за не складання протоколу 5 000 гривень. Правоохоронці попередили порушника про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовим особам, але він продовжив наполягати.

Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для документування.

Довідка:

Стосовно порушника правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 122-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання водіями вимог про зупинку» та ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». 

Також відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

За такі правопорушення чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі та необхідно сплатити штрафи.

 

Читайте також:

«Мабуть, найдорожча аварія у Вінниці»: на Соборній зіткнулися дві BMW, одна за два мільйони

На Драгоманова п'яний водій протаранив припарковане авто та втік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ната Ли

    З коментарів можна зробити висновок, що як би не вчинили правоохоронці, в любому випадку вони за замовчуванням мерзотники 🤦‍♀️
  • Николай Сампир

    Разом з машиною на передок-і всі діла не беручи до уваги чи є "відмазка" чи ні.Як за руль-то здорові всі, на кабана чи зайчика полювати-здорові всі, а от на війну- то "ніззя"?????
  • Vasyl Shtopko

    Читаючи коментарі... А якби п'яний водій взяв на капот вашу дитину... Ви б такі самі "смішливі" коменти писали б, чи вимагали б від "мінтів" пожиттєвого для цього горе - водія?

    Марина Емченко reply Vasyl Shtopko

    Vasyl Shtopko на капот беруть не на таких машинах,і це не смішки а правда життя,брали беруть і будуть брати хабарі,але в обраних.
  • Ruslan Sysoev

    Читаєш коментарі і розумієш,наша країна деградує.

keyboard_arrow_up