П’яний вінничанин забив до смерті чоловіка. Було мало - відгамселив й сусіда

П’яний вінничанин забив до смерті чоловіка. Було мало - відгамселив й сусіда

П’яний житель Барського району влаштував «криваву розправу» у селі. Одного чоловіка він забив до смерті, іншого бив ногами та металевим прутом. На щастя, другому вдалося вижити.

До Барського відділення поліції надійшло повідомлення від голови сільської ради Киянівки про те, що вночі невідомий чоловік вночі вибив двері в будинку жителя села Киянівка і побив 41-річного господаря. Від отриманих травм потерпілий помер.

Поліція опитала односельців та співмешканку загиблого.

— Вночі невідомий вибив двері в їхньому будинку й почав бити її чоловіка. Потім нападник схопив табуретку, металеві граблі, дерев’яну палицю і бив ними чоловіка далі. Жінці вдалося вибратися з будинку і покликати на допомогу. Коли вона повернулася додому, чоловік був мертвим, а нападник утік, — розповіла співмешканка загиблого.

Відео дня

Вбивцю встановили одразу. Ним виявися раніше судимий за хуліганство, грабіж та нанесення тілесних ушкоджень 27-річний житель села Митки.  

Доки поліцейські працювали над розкриттям цього злочину, до поліції звернувся 59-річний житель села Митки з повідомленням про те, що його односелець увірвався до нього у будинок, металевим ломом побив його і забрав бензопилу. Нападником виявися той самий чоловік, який підозрюється у вбивстві в Киянівці.

Оперативники затримали підозрюваного. У вчиненні злочинів чоловік зізнався і розповів, що мав з потерпілими неприязні стосунки і вирішив їм помститися.

Вбивцю взято під варту без можливості внесення застави, повідомляє прес-служба прокуратури Вінниччини.

Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та за ч. 1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Злочинцеві повідомлено про підозру, його взято під варту без можливості внесення застави.

Читайте також:

Вбивство жінки у Хмільнику: затриманий "допоміг втопитися" ще й чоловіку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сепар Торонтуй

    ==відгамселив

    Сразу - Бобрусь. RIA Superstar.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up