Руки в крові. П'яний та «під кайфом» іноземець чіплявся до перехожих з ножем

Руки в крові. П'яний та «під кайфом» іноземець чіплявся до перехожих з ножем
  • Чоловік бив вікна, заліз на чужий балкон, а потім тікав від поліції. Неадекват був під дією алкоголю та наркотиків, а ще — мав руки у крові.

Інцидент стався вранці 17 червня біля будинку на вулиці Воїнів Інтернаціоналісті. До поліції тоді звернулися перелякані вінничани, яким молодик погрожував ножем.

— У дворі багатоповерхівок поліцейські помітили чоловіка зі зброєю, який поводив себе агресивно. Побачивши правоохоронців, молодик почав тікати та заліз на балкон  квартири на першому поверсі. Шляхом перемовин поліцейські заспокоїли правопорушника та затримали, — каже начальник Вишенського відділення поліції Володимир Поліщук, на місце події прибула слідчо-оперативна група та екіпаж патрульної поліції. — Ним виявився 22-річний громадянин Марокко. Під час затримання поліцейські помітили, що руки правопорушника у крові. Поліцейські викликали швидку, аби лікарі оглянули хлопця та надали невідкладну допомогу.

Відео дня

Як виявилося, руки чоловік порізав сам собі ножем. А ще перед цим вибивав вікна на одному з балконів. 

Причиною такої поведінки став алкоголь та наркотики, а також сварка з коханою.

За фактом хуліганства правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

 

Читайте також:

Стрілянина у Піщанці: розповіли перші деталі розбірок на АЗС

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anutka Bulgakova

    Гнати його геть з нашої України 😡
  • Андрій

    #BlackLivesMatter
  • Ольга Троценко

    Пробудження того ранку було незабутнє) В тому ж дворі, в якому бігав цей чоловік наркотики це якась біда. Ми декілька разів викликали поліцію на наполовину пусті шприці та потенційних "клієнтів".
  • Аленка Кондратюк

    З України гнати аж бігом тут своїх хватає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up