Прикордонники затримали іноземця, який намагався переправити групу ухилянтів через кордон

Прикордонники затримали іноземця, який намагався переправити групу ухилянтів через кордон
  • Впродовж двох днів п’ятеро «охочих» незаконно перетнути кордон ховались у лісі й очікували на момент, коли їх зможуть перевезти на інший берег річки.
  • «Квитки» у човні, на якому чоловіки мали потрапити до сусідньої держави, коштував їм по 2000 доларів США.

Поліцейські Могилів-Подільського районного відділу поліції та прикордонники 8 вересня затримали 44-річного громадянина Республіка Молдова. Іноземець заздалегідь потрапив на територію України через офіційний пункт пропуску та разом зі своїми «клієнтами» дві доби переховувався в лісі.

Чоловіки вичікували вдалий момент аби завершити трансфер на територію сусідньої держави. Потенційних клієнтів, охочих незаконно залишити Україну, зловмисник підшукував у месенджерах. Попередньо обговорював з ними умови перетину, вартість та місце збору поза офіційними пунктами пропуску.

На місці затримання слідчі провели всі необхідні процесуальні дії. Вік чоловіків, які хотіли втекти за межі країни, від 22 до 37 років. 

Відео дня

Іноземець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внесення застави 653 800 гривень. Йому загрожує до 9 років ув'язнення.

 

Читайте також:

Прикордонники зі стрільбою затримали молдавського переправника-човняра

Підробили алкоголю й цигарок на два мільйони гривень — заробили сім років в'язниці

На Вінниччині чоловік вбив односельця через ревнощі, після чого наклав на себе руки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up