Правоохоронці розказали, як зловили грабіжників з кредит-кафе «Готівочка»

Правоохоронці розказали, як зловили грабіжників з кредит-кафе «Готівочка»
  • Вінницькі правоохоронці разом з спецпризначенцями «накрили» на зйомній квартирі в центрі міста двох раніше судимих одеситів.
  • «Гастролерів» підозрюють в нападі на кредитні спілки.
  • В поліції підтвердили, що саме ці бандити пограбували вчора кредит-кафе «Готівочка».

Затримані приїхали в Вінницю сім днів тому. За цей час, як кажуть в поліції, бандити вчинили три розбійні напади на кредитні спілки. Погрожуючи пістолетом, нападники відбирали у адміністраторів гроші.

«Зловмисники вчора вчинили черговий злочин - під погрозою вбивства адміністратор кредитної спілки віддала нападникам 4 тисячі гривень. У двох попередніх закладах злочинці забрали 10 та 11 тисяч грн. Сьогодні планували залишити місто, однак їм завадили поліцейські, які оперативним шляхом вийшли на їх слід. 36 та 46 річні затримані неодноразово раніше судимі за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Молодший з чоловіків, раніше судимий за вбивство, у 2014 році звільнився із одеської тюрми, де відбував покарання за привласнення чужого майна», - розказує начальник вінницької обласної поліції Юрій Педос.

Відео дня

Як підтвердила прес-офіцер вінницької поліції нашому журналісту, затримали саме тих, хто вчора пограбував "Готівочку".

Подробиці про пограбування читайте в публікації: "На Урожаї «обчистили» кредит-кафе. Це друге пограбування у Вінниці за тиждень"

На квартирі провели обшук. Під час якого знайшли та вилучили два пістолети, один з яких зі слідами переробки.

Також, за інформацією правоохоронців, на місці вилучили понад дві тисячі гривень отриманих злочинним шляхом та інші речові докази, що свідчать про їх причетність до вчинення злочинів.

 

Бандитів затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

За попередньою інформацією, злочинна група може бути причетною до розбійних нападів в інших областях  Україні.

Дії затриманих кваліфікуються за ознаками ч.3 ст.187 ККУ. За розбій загрожує до 12 років тюрми.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Самое интересное что те кто дал наводку этим чувакам  , а это местные винницкие бандиты... То они на воле, и также будут в дальнейшем приглашать заезжих гастролеров. Ведь всем известно что разбои и грабежи делают не местные , а приезжие...Тем более , за инфу по наводке они уже рассчитались с местными, но сдавать ментам  местных наводчиков бандитов они не будут, такие правила.



    ps/ Как узнать местных бандитов которые дают наводки для ограбления квартир и офисов.... Это люди которые нигде не работают, но всегда при деньгах, это люди которых знает весь криминальный мир Винницы.. Это люди которых знают люди  в МВД...)  У этих новодчиков , есть крыша как в криминале , так и в МВД)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up