Пожежа у кіоску «Ковбаскофф»: гастролер вкрав ковбаси та залишив недопалок

Пожежа у кіоску «Ковбаскофф»: гастролер вкрав ковбаси та залишив недопалок
  • На Вишеньці затримали жителя Дніпропетровщини, який вночі 30 березня на Західному автовокзалі з продуктового кіоску вкрав ковбасу. Крадій не загасив недопалок від сигарети та в кіоску виникла пожежа. 

Сьогодні, 30 березня, близько 00.30 до поліції надійшло повідомлення, що на території Західного автовокзалу горить продуктовий кіоск. Після того, як рятувальники загасили вогонь, слідчо-оперативна група поліції виявила, що у кіоску пошкоджена металева стіна.

— Під час обходу прилеглої території в різних місцях на ринку поліцейські виявили ящики та коробки з ковбасними та м’ясними виробами. Охоронник автовокзалу описав чоловіка, якого бачив незадовго до пожежі. Протягом 30 хвилин неподалік від місця вчинення злочину оперативники поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 28-річний житель Дніпропетровської області, — розповів начальник Вишенського відділення поліції Володимир Поліщук.

Відео дня

Затриманий розказав правоохоронцям, що кілька днів тому, він купляв у цьому кіоску продукти, а коли прийшов додому недорахувався трьох гривень. Тож вирішив помститись.

Крадій не встиг забрати продукти, оскільки кіоск загорівся. Як з’ясувалось, під час паління на місці злочину він не загасив цигарку. 

Наразі затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.  

    
За фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за третьою чат синю статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до шести років позбавлення волі. 

 

Читайте також:

У Ворошилівці водій на білому «Lexus» злетів з дороги. Двоє людей загинули

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Андрій Андрійчук

    Піздєц це може бути тільки в Вінниці...
  • Вячеслав Ярема

    Нашли козла отпущения или  бомжа.
  • Наталья Александровна

    Правильно сделал...Ети продавщицы вообще ахуели,с понтом не долала...А на самом деле каждому так не додает...Так ещё не додают в Ивановских   колбасах,возле Будьмо...

    Наталья Александровна reply Наталья Александровна

    Людмила Заболотна ето я знаю...Сама на весах роботаю...

    Людмила Заболотна reply Наталья Александровна

    Кожна покупайте товар на весах без товара на верхней строчку должно светится  оооо (четире нуля ) , а не один . Иначе обвесят . Научили те кто знает .

    Наталья Александровна reply Наталья Александровна

    Людмила Заболотна и так почти в каждом колбасном магазине.. И за день почти месячная зарплата...Не плохо подкручивают весы...

    Алла Гнидунец Москалюк reply Наталья Александровна

    Наталья Александровна продавець може помилитись .Це людьський фактор.За цілий день в голові каша з грамів та цифрів.А зайде скілька таких (дай те ,а ні те ,ні не таке ,а це по чому ?а чого така ціна ?Люди ви забуваєте що це просто продавці і вони на поботі ,ціну сони не встановлюють аж ніяк.От як продавець не додала аварія ,а скільки автоматично передають тоді всі мовчать.Спалив а якби випадково передала на 3 грн ,що тоді б добудував?Це страшно!Люди будьте людьми відностесь до продавців з повагою особливо в даний період дже якщо вони не повиходять на роботу що будете їсти ?

    Людмила Заболотна reply Наталья Александровна

    Ивановские колбасы это вообще беспредел , у них веса всегда показывают Грам 80 больше , а умножьте на стоимость и посчитайте , купила 4 сардельки общитали на 10 гривен .

    Наталия Матвиив reply Наталья Александровна

    Наталья Александровна вы то считаете, что мать анархия это все????
  • Наталья Горошко

    Это только нечало. Кушать то хочется, а заработать на пропитание не дают.

    Долой выдуманные запреты reply Наталья Горошко

    Это его проблемы , никто не виноват в его проблеме!!!!

    Наталья Горошко reply Долой выдуманные запреты

    Он и решил. Какие проблемы? А кого не устраивает решение - это его проблемы)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up