Поверхнева податкова перевірка коштує $15000. У Вінниці взяли фіскалів-хабарників

Поверхнева податкова перевірка коштує $15000. У Вінниці взяли фіскалів-хабарників
  • Двох податківців затримали з грішми, отриманими від представника підприємства, де вони проводили перевірку. 
  • Яких ще службовців нещодавно затримували і з якими сумами хабарів?

Співробітниками Державного бюро розслідувань затримали вчора, 21 жовтня, у Вінниці двох працівників фіскальної служби. Спіймали на отриманні 15 тисяч доларів США в якості хабара.

— Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, викрили двох інспекторів Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області, які отримали 15 тисяч доларів США неправомірної вигоди, — сказали в прес-службі ДБР. — За попередньою інформацією: податківці отримали гроші від представника підприємства за зазначення в акті податкової перевірки лише несуттєвих порушень.

Затриманим оголосять підозру в скоєнні злочину, визначеного частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України: одержання неправомірної вигоди, вчинене за попередньою змовою групою осіб. За таке загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі із забороною займати посади і з конфіскацією майна.

Відео дня

— Наразі тривають невідкладні слідчі дії, — сказали також в ДБР. — Вирішується питання вручення особам повідомлення про підозру та обрання щодо них запобіжного заходу. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області, оперативний супровід — Вінницьке управління внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Нагадаємо, яких ще службовців затримували цього місця з неправомірною вигодою.

Нащодавно на хабарі взяли дільничного інспектора-прикордонника відділу «Ямпіль». За даними слідства, чоловік брав побори систематично. Останній раз на взятті хабара прикордонник попався «на гарячому». Як про це повідомила Військова прокуратура Вінницького гарнізону, читайте тут:

Незадовго до цього попався на неправомірній вигоді заступник командира з матеріально-технічного забезпечення артилерійської бази боєприпасів. 15 тисяч гривень він отримав за приховування нестачі військового майна. У військовій прокуратурі сказали: хабар вимагав у колишнього військовослужбовця цієї ж військової частини: 

Та найгучнішим цієї осені було затримання вінничанина Ігоря Мізраха, який 10 років тому був проректором Вінницького інституту конструювання одягу. Його взяли в Києві. Пресі розповів про це колишній керівник Військової прокуратури Анатолій Матіос. За його словами, під час передачі 250 000 доларів США на Банковій, навпроти будівлі Офісу Президента, взяли чотирьох шахраїв. Спрацювали військова прокуратура, ДБРівці та оперативники СБУ:

А прочитати про те, як судять людей, які дають хабарі, можете в статті про судові вироки в подібних справах: Жінці дали 4 роки тюрми за хабар начальнику слідства. Раніше за подібне так суворо не карали


Читайте також:

Силовика судять за хабар. Він позивається до СБУ, що не платить йому зарплату

Хабарницьку справу експрокурора Попеско та спільників передали до Антикорупційного суду в Київ

Судитимуть чиновника ОДА, який отримав майже 180 тисяч «відкату»

То експертам треба дати хабар, то слідчому. У Вінниці судитимуть нечесного адвоката

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Виталик Чэрэшнюк

    Покажыте хотябы ихние лица чтобы люди знали кво и когда пизд@ть.Люди добрые вы их когда будите пизд@ть то не сильно.
  • Олег Кипоренко

    ПОЖИЗНЕНО
  • Кіпоренко Олександр

    Всеодно випустять.
  • Віктор Сергійович

    Ховають обличчя ....
    То взяли для себе а не для народу ...
    Від зв'язків відгребуть в 10 разів більшу касу , і знову хлопці до роботи ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up