Постріли на Бучми: дебошир налякав жінку та нацькував на копів собаку

Постріли на Бучми: дебошир налякав жінку та нацькував на копів собаку

У поліцію зателефонувала вінничанка та повідомила, що п’яний сусід погрожує її вбити.

В ніч з 14 на 15 травня, близько другої години патрульним надійшов виклик з вулиці Бучми. Злякана жінка розповіла, що нетверезий сусід намагається потрапити до неї в дім і погрожує її вбити. Про це повідомляють у «Патрульній поліції Вінниччини».

Коли копи прибули на виклик, чоловік вже покинув чуже подвір’я і, очевидно, повернувся додому.

— Заявниця провела поліцейських до будинку сусіда. Чоловік вийшов на вулицю зі своїм собакою бійцівської породи. Правопорушник був налаштований агресивно, нецензурно висловлювався в адресу патрульних та погрожував їм звільненням. Зненацька його пес кинувся на одного з інспекторів, тому поліцейські змушені були використати табельну вогнепальну зброю. Вони вистрілили в бік собаки, що дозволило злякати тварину. Залишившись неушкодженим, пес втік на подвір’я, — розказують правоохоронці.

Відео дня

Господаря затримали та на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На 38-річного правопорушника склали адмінматеріали за дрібне хуліганство, порушення правил вигулу собак та появу в громадському місці у п’яному вигляді.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Serj

    Любой адвокат даже самый ленивый накажет пластмассовых и за собаку и за вечернее время суток в чужом "помешканні". Ну как так  - соседка привела полицейских к соседу домой?! И они его повязали....Я бы не пожалел денег на адвоката и плевать на соседку...
  • Римский Александр

    Коп - слэнговое название полицейских в США. И только в США. Украинские полицейские каким местом к американским копам?  Не пишите чушь.

    Daily reply Римский Александр

    +100 як були мусорня так і залишилась
  • Ярослав

    І спробуйте хто ляпніть, "а де стаття за погрозу вбивства і замах на проникнення у квартиру". Без свідків що він кудись ліз, комусь погрожуав це на нього не повішають, а бажано аудио/відео запис. Весь задокументований конфлікт стався біля його дверей в присутності поліцейських. Те що сусідка кудись позвонила і заявила щось там нічого не доводить, як постраждала сторона, яка власне не постраждала зовсім судячи по темі її слів замало. Може таке бути що він їй чимось насолив от вона піймала момент щоб помститись.

    Вася reply Ярослав

    А напд на полицая  -штраф?
    Так і будуть пи.дити - за тищу гриввень нчистити пику

    Ярослав reply Вася

    "Чоловік вийшов на вулицю зі своїм собакою бійцівської породи"
    "Зненацька його пес кинувся на одного з інспекторів"
    Зверніть увагу "зненацька пес кинувся", а не "Чоловік подав команду псу напасти". Тому це не напад на поліцію, а порушеня правил вигулу собак. І явно не зацікавлена сторона чоловіка писала цю статтю, а поліція офрмляла правопорушення. Судячи по ров'язці поліціянти попались адекватні і на пустому місці нікому життя не зіпсували. (А могли, проти нетверезого правопорушника накрутити статтей). Що ще більше підсилює сумніви чи було взагалі щось із самого початку із жінкою.

    Daily reply Ярослав

    напоїла і не вдув ось   і помста- перебрав

    Вася reply Ярослав

    Розумію... Полиції не хтіли.. Але я вважаю - копів має захищати закон... Неважливо - нацькував, чи собака самоітйно зненавидела...
    Факт був... От за цей факт и відповідати...

    Юрий Бондарук reply Вася

    особливо за появу "в громадському місці в пяному вигляді"))) Шо за ментівский бред, висосаний з пальця? Це що людина не може знаходитись ВДОМА випившим? Чи в нас в країні сухий закон? А в "громадському місці" він вже опинився з ПРИЧИНИ ПРИХОДУ МЕНТІВ! Чи не так? Далі: який вигул собак? Він що гуляв з ним? Собака виконував свою роботу - охороняв подвіря, СВОЮ ТЕРИТОРІЮ і хазяїна, він для цого навчений! Навпаки: менти НЕ МАЛИ ПРАВА заходити на територію приватного домогосподарства і це являється НЕЗАКОННИМ ПРОНИКНЕННЯМ!

    Вася reply Юрий Бондарук

    тобто я не зовсім розібрався...
    Випивши - це можна... Аби не шумів, не вимагав свободи тюленям..
    Але якщо він домився ноччами др сусідки, що робити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up