Понад мільйон гривень збитків. Оголосили підозру директорці підприємства зі Жмеринки

Понад мільйон гривень збитків. Оголосили підозру директорці підприємства зі Жмеринки
  • На Жмеринщині слідчі повідомили про підозру керівниці підприємства, дії якої завдали збитків на суму понад 1 200 000 гривень
  • Відомо, що 55-річна директорка підприємства, через неналежне виконання службових обов’язків, на одному зі складів жмеринського товариства спричинила нестачу понад 40 тонн продукції.

— В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що директорка підприємства особисто займалась укладанням договорів купівлі-продажу продукції та прийманням її на склад, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Протягом 2018–2020 років вона жодного разу не проводила інвентаризацію продуктів, що згідно з чинним законодавством є обов’язковим та не контролювала їх наявність.

Через такі дії, понад 40 тонн продукції, яка згідно з накладною документації мала зберігатися у складському приміщенні — фактично відсутня.

За фактом службової недбалості info правоохоронці розпочали кримінальне провадження.Своїми діями керівниця завдала збитків товариству на загальну суму 1 мільйон 291 тисячу гривень.

Відео дня

Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Поліція, нагадаємо, отримала оперативну інформацію про те, що у власному будинку один із жителів Вінницького району незаконно зберігає заборонені предмети. Під час обшуку ця інформація підтвердилася. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Первозванного: загинув 22-річний відомий фітнес тренер

Розтрощені авто, уламки та тіло на асфальті: на Лялі Ратушної сталася смертельна ДТП 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up