Поліція шукає Олега Ковальчука, якому загрожує 15 років тюрми. У чому підозрюють?

Поліція шукає Олега Ковальчука, якому загрожує 15 років тюрми. У чому підозрюють?

На Вінниччині бандити зухвало викрали автівку. Підозрюваного шукають правоохоронці та просять людей допомогти. Конфіденційність гарантують.

Поліція оголосила в розшук Олега Ковальчука.

— Вінницьким відділом поліції розшукується 53-річний Ковальчук Олег Якович, житель с. Шиманівка Теплицького району Вінницької області, який  переховується від органів досудового розслідування за підозрою у вчиненні  злочину, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

У чому підозрюють чоловіка, правоохоронці не повідомляють. Але ми з’ясували, що він проходить звинуваченим по кримінальному провадженні за статтею 289 ч 3. Це стаття за незаконне заволодіння автівкою, поєднане з насильством потерпілого. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

Відео дня

За інформацією МВС України, Олег Ковальчук зник 11 червня 2019 року. Його розшукують органи досудового розслідування.

Людей просять допомогти розшукати підозрюваного. Що обіцяють?

— Громадяни, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити місцеперебування розшукуваного чоловіка, можуть повідомити до поліції за телефонами: (068) 044 21 98, 59 33 29 або 102, — просять правоохоронці.

За інформацію у поліції винагороду не обіцяють, але гарантують конфіденційність.

Правоохоронці оприлюднили більш свіже фото підозрюваного:

Кримінальний кодекс:  стаття 289. Незаконне заволодіння транспортним засобом

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені організованою групою, або щодо транспортного засобу, вартість якого у двісті п'ятдесят разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян,- караються позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Опитування

Чи знайоме вам обличчя підозрюваного?

Нагадаємо, в Якушинцях водій на Опелі збив пішохода. Допоможіть впізнати загиблого (ФОТО)

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Богдан Резниченко

  • Андрій

    А по яким законодавчим актам класифікують автівку, "елітна" вона, або ні?

    Ярослав reply Андрій

    Вартість >5000 мінімальних зарплат (точного коефіцієнта не пам'ятаю), зараз десь приблизно 1.5млн гривень. В податковому кодексі треба дивитись напевне.

    Ярослав reply Ярослав

    Це стосується легоквих, на інші види кузова, не вкурсі.
  • Андрій

    А що є така стаття "викрадення елітної автівки"?

    Юрій Б reply Андрій

    В Бобрусь і не таке є... А скоро ще й за гроші будемо брєд читати)))

    Богдан Резниченко reply Юрій Б

    Та да ! мишь еще так! за 200 баксов напишет и не такой бред! Земля то круглая....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up