Поліція розказала деталі брутального вбивства та згвалтування двох жінок в Ладижині

Поліція розказала деталі брутального вбивства та згвалтування двох жінок в Ладижині
В Ладижині затримали жителя Одещини, який вночі з 15 на 16 квітня вбив двох жінок. За попередніми висновками жертви були зґвалтовані. 25-річний вбивця не досидів до 10 років в тюрмі та наприкінці березня був достроково звільнений за «Законом Савченко».

Місцеві жителі 16 квітня біля першої години ночі повідомили поліцію, що знайшли вбиту молоду жінку біля центральної районної лікарні Ладижина. У відділі комунікації ГУ Національної поліції у Вінницькій області розказують, що правоохоронці одразу ж сповістили працівників автовокзалу та залізничників про подію. Оперативники почали розшук вбивці.

За кілька хвилин вже зателефонували  в поліцію з залізничної станції. Біля колії  машиніст вантажного потягу побачив  підозрілого закривавленого чоловіка.

Начальник Національної поліції Вінниччини Олександр Глянько розповідає, що вже через півгодини підозрюваного  затримали на залізничних коліях. Він був п’яний. Та коли побачив поліцейських, опору не чинив. Чоловік зізнався у вбивстві жінки.

Відео дня

Як з’ясувалось,  8 років тому його засудили за вбивство на 10 років. Він відбував покарання на дільниці соціальної реабілітації, розташованої на одному з ладижинських підприємств. Наприкінці березня  за, так званим, «Законом Савченко» чоловіка достроково звільнили.

За інформацією поліції, працюючи на підприємстві підозрюваний познайомився з 31-річною жителькою Ладижина, яка працювала там прибиральницею. Він  залицявся до жінки, яка після розлучення виховувала 8-річну дочку.

Вона і стала жертвою вбивства в ніч на 16 квітня. Потерпіла не дійшла до свого будинку близько пів кілометра.

За попередньою інформацією вбивця накинувся на жінку та можливо її зґвалтував. Вона мабуть чинила опір та чоловік арматурою забив її до смерті. Та одразу втік.

Незабаром, поки поліція  з’ясовувала обставини вбивства, на лінію «102» знову повідомили, що знайшли ще одну мертву 36-річну жінку. Місцевий житель знайшов тіло загиблої на своїй дачі. За словами правоохоронців, вона була випадковою жертвою вбивці.

Як з’ясувалося, жінка пішла на дачу садити город, і додому не повернулась. Рідні шукали її майже всю ніч. Чоловік тільки ранком зателефонував у поліцію, де почув, що дружину вбили. Вони разом виховували двох дітей, віком 6 та 12 років.

15 квітня близько 20:30 жінка поверталася з дачі додому. Але по дорозі на неї напали, затягнули на найближчий город, зґвалтували та задушили.

Слідчі запитували в підозрюваного, чому він позбавив життя двох молодих жінок та залишив сиротами 3-х дітей. Але  він пояснити не може.

Слідчі  відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За умисне вбивство затриманому оголошено про підозру та загрожує довічне ув’язнення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Печенюк Станислав

    Соціальна реабілітація - це локальна дільниця в колонії де тримаються засуджені з з полегшиними умовами тримання, їм дозволяється при собі мати цінні реці, засоби зв'язку і т.д. При хорошій поведінці передбачено дозвіл на вихід за межі установи.
  • Анонім

    а що то за "дільниці соціальної реабілітації", де утримують вбивць?

    Анонім reply Анонім

    Пока в городе не случилось это чудовищное убийство,  местные жители видимо и не догадывались что у них в городе есть ,, такой приятный социальный участок ,, с очень ,, хорошими людьми,, местные власти , должны быть так же наказаны за разрешение таких центров сред мирного населения (

    Светлая память женщинам.
  • Анонім

    Преступнику 25 лет, из которых отсидел 8, получается сел в 17 за убийство.Какой позитивный осужденный. Со статьей полегче на амнистию никого не нашлось? Зачем убийц, да еще психически неуравновешенных  выпускать ? Нах такая амнистия!?
  • Анонім

    Закон савченки даёт увесистые плоды.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up