Поліцейські викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю у Ямполі

Поліцейські викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю у Ямполі
  • У Ямполі поліцейські та  прикордонники припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю.
  • Під час обшуку вилучили 160 літрів спирту невідомого походження, 72 літри спиртовмісної речовини, тару та обладнання для виготовлення контрафактної продукції.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції Вінницької області, 13 вересня правоохоронці задокументували підпільний бізнес 45-річного жителя міста Ямпіль. Під час обшуку поліцейські вилучили 160 літрів спирту невідомого походження, 72 літри спиртовмісної речовини, тару та обладнання для виготовлення контрафактної продукції.

Чоловік організував виготовлення фальсифікованого алкоголю та продавав його на території області. У гаражі він обладнав цех для виготовлення та зберігання небезпечної продукції.

Відео дня

Триває досудове розслідування. Правопорушнику повідомлять про підозру після отримання висновків експертиз.

 

Зазначається, що відпрацьовували отриману інформацію та задокументували протиправну діяльність зловмисника працівники відділення поліції №1 Могилів-Подільського райвідділу поліції спільно з прикордонниками.

 

Читайте також:

Підробили алкоголю й цигарок на два мільйони гривень — заробили сім років в'язниці

На Вінниччині чоловік вбив односельця через ревнощі, після чого наклав на себе руки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up