Пограбування ювелірки у Могилів-Подільському: поліцейські затримали злодія

Пограбування ювелірки у Могилів-Подільському: поліцейські затримали злодія
  • ​​​​​​Вчора, 12 квітня відразу після злочину поліцейські розшукали та затримали раніше судимого чоловіка, який пограбував магазин ювелірних виробів.
  • Злодій вирвав з рук продавчині каблучку вартістю 27 тисяч гривень.
  • За такий злочин чоловікові до 10 років ув’язнення.

В обласному главку поліції розповідають, що до районного відділу поліції  з повідомленням про пограбування звернулась консультантка магазину.

— Потерпіла розповіла, що до торговельної зали зайшов  невідомий чоловік та попросив показати йому ювелірний виріб — каблучку. Як тільки жінка дістала прикрасу, зловмисник вирвав її з рук продавчині та зник в невідомому напрямку, —  йдеться у повідомленні.

Керівник Могилів-Подільського районного відділу поліції Василь Ободовський повідомив, що потерпіла надала працівникам поліції опис нападника. На розшук зловмисника орієнтували усі екіпажі місцевої поліції.

Відео дня

Під час відпрацювання території обслуговування на одній з вулиць районного центру поліцейські групи реагування патрульної поліції помітили грабіжника та затримали його.

— Ним виявився раніше судимий за напад на працівника правоохоронного органу 43–річний місцевий житель, який нещодавно звільнився  з місць позбавлення волі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Під час поверхневого огляду у затриманого поліцейські виявили ювелірну прикрасу.

Наразі підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція  розпочала кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років.

Слідство готує матеріали для оголошення чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Читайте також:

Дві тонни бражки. Вінничанин в літній кухні облаштував домашній цех

У католиків та протестантів розпочався Страсний тиждень. Коли та що не можна робити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up