Підозрюваний у хабарництві «коп» піймав два десятки п’яних водіїв за час роботи (ДОКУМЕНТ)

Підозрюваний у хабарництві «коп» піймав два десятки п’яних водіїв за час роботи (ДОКУМЕНТ)
  • Сергій Жулкевич почав працювати у першій роті вінницької патрульної поліції 19 лютого 2016 року;

  • За весь час роботи він склав 39 протоколів за нетверезе кермування;

  • Зараз, через підозру у хабарництві, суд відсторонив його від роботи у поліції

Інформацію про роботу Сергія Жулкевича ми отримали на запит до Управління патрульної поліції Вінниці.

Правоохоронці повідомляють, що за час роботи лейтенант склав 39 протоколів, серед яких (станом на 30.05.17):

  • за 21 матеріалом суд прийняв рішення про те, щоб оштрафувати порушника;

    Відео дня
    /li>
  • 13 матеріалів досі не розглянули;

  • 5 матеріалів скасовано

Нагадаємо, у Вінниці оголосили підозру лейтенанту патрульної поліції у тому, що він нібіто взяв 500 доларів хабаря за нескладання протоколу на водія за керування авто «під кайфом». 30 травня, у міському суді обирали запобіжний захід для затриманого «копа» — залишити його під вартою чи відпустити додому. Суддя Ігор Вишар вирішив посадити «копа» за грати на час слідства. А саме на 60 діб з моменту затримання — від 27 травня. Проте він може вийти, якщо за нього внесуть заставу 116 тисяч гривень. Також Сергія Жулкевича відсторонили від роботи в управлінні патрульної поліції терміном на два місяці.

На суді Сергій «перевів стрілки» на колегу Ярослава Семенюка.

Читайте також: «Коп», затриманий за хабар: «Гроші я не брав». Суд залишив його за гратами

Патрульний Ярослав Семенюк нам відомий завдяки випадку, коли він, наче таксист возив машину нетверезого водія на арештмайданчик, а самого керманича доставив додому. Щоб дізнатися про те, чи почали проводити службову перевірку в УПП Вінниці щодо Семенюка, ми відправили запит до патрульної поліції.

Читайте також: Поліцейський «з комфортом» доставив п’яного додому, а машину — на майданчик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Someone Strange

    Саме Семенюка потрібно брати за грати, так-як він вже підозрювався у нечесній роботі. На скільки я знаю, то сама семенюк і брав хабара, і затримував по 130-й статті. Але під вартою — Жулкевич... Не дивно? Чи може хтось "замазаний", а інший — хлопчик для биття?..
  • Sergii Rybak

    Як за рік роботи то не погана статистика, і це лише по пяним водіям, а те що 5 скасовано то в нашій країні "рішал" це мізер.
  • Sergii Rybak

    Як за рік роботи то не погана статистика, і це лише по пяним водіям, а те що 5 скасовано то в нашій країні "рішал" це мізер.
  • Петро Вальцман

    5 материалов скасовано, как наказан(5-раз)?, ответ на фото
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up