Вивезли в ліс та задушили. За вбивство засудили двох нелюдів

Вивезли в ліс та задушили. За вбивство засудили двох нелюдів
  • Суд виніс вирок двом чоловікам, мешканцям Погребищенської міської громади, яких підозрювали у вбивстві. Вину злочинців довів прокурор.

Про це інформує пресслужба прокуратури Вінницької області.

— Прокурором доведено, що обвинувачені, діючи за попередньою змовою, реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на позбавлення життя потерпілого, знаючи про його скрутний матеріальний стан, під виглядом «підзаробити кошти», завезли постраждалого до урочища «Подерте» Погребищенського лісництва Іллінецького лісового господарства, де позбавили його життя шляхом удушення, після чого зникли з місця вчинення злочину, — зазначають у повідомленні.

Судили чоловіків у Калинівському районному суді. Вони непрацюючі мешканці села Погребищенської міської громади.

Відео дня

Розглянувши усі докази суддя виніс вирок. Обоє підсудних отримали по 12 років позбавлення волі.

Восени 2016 року, нагадаємо, в лісі неподалік міста Погребище грибник виявив мертвим невідомого чоловіка та викликав поліцію. Ним виявився 43-річний, раніше судимий за крадіжки, житель села Гопчиця Погребищенського району. Судово-медична експертиза довела, що смерть була насильницькою.

У вбивстві запідозрили трьох односельців вбитого 43, 45 та 54 років. Усі вони підтримували дружні стосунки з вбитим.

Як тоді розповіли у поліції, вбитий недавно звільнився з місць позбавлення волі. В гостях у цих «товаришів» він ніби поцупив продукти, за що вони його вирішили покарати.

— Чоловіки попросили потерпілого допомогти рубати дрова. Натомість на машині завезли в ліс і задушили, — повідомляли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

 

Читайте також:

На Привокзальній п'янючий водій намагався втекти від поліції. Не вийшло

Вінницькі залізничники затримали грабіжника, який напав на жінку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валерій Світельський

    Як що за банку з салом 5 років, то це легкий переляк.
  • Anatolii Kasyniuk

    Стаття 115. Умисне вбивство, ч.2. Умисне вбивство, п.12) вчинене за попередньою змовою групою осіб;       карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті, а засудили тільки на 12. Які яргументи  з довічного  перейти на 12.?

keyboard_arrow_up