Односелець задушив 88-річну пенсіонерку, а тіло кинув у криницю на чужому обійсті

Односелець задушив 88-річну пенсіонерку, а тіло кинув у криницю на чужому обійсті
  • У селі Байківка Іванівської громади Хмільницького району з криниці дістали тіло 88-річної бабусі.
  • За підозрою у вбивстві пенсіонерки поліція Вінниччини затримала жителя Хмільницького району.

— Повідомлення про зникнення 88-річної місцевої жительки надійшло до поліції ввечері 14 січня від її племінника. Будинок жінки був закритий ззовні, а її самої ніде не було, — повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

Працівники поліції одразу розпочали пошуки пенсіонерки. Вони опитували місцевих мешканців, прочісували лісові масиви, перевіряли нежилі домогосподарства. Через кілька годин службовий пес знайшов тіло жінки в колодязі у закинутому домоволодінні за 250 метрів від її будинку.

Відео дня

У загиблої були виявлені тілесні ушкодження, а в її помешканні — сліди крові. Судово-медична експертиза показала, що пенсіонерку задушили. 

Над розкриттям особливо тяжкого злочину працювала слідчо-оперативна група місцевої поліції та обласного главку, криміналісти, оперативники, кінологи, працівники відділу кримінального аналізу.

У результаті проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства жінки. Ним виявився 60-річний раніше судимий житель цього ж села. Його затримали за місцем проживання. Слідчі встановили, що фігурант задушив пенсіонерку та заволодів її майном.  

Дії підозрюваного кваліфікували за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Чоловік убив односельця і намагався спалити його тіло, аби приховати злочин

«Вони ріжуть здорові дерева і продають їх на дошки»: що відбувається у П'ятничанському парку

У Ладижині чоловік, який тільки вийшов з в'язниці, пограбував АЗС

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up