Недобросовісна закупівля в інтернаті: підприємець повернув до бюджету понад 250 тисяч гривень

Недобросовісна закупівля в інтернаті: підприємець повернув до бюджету понад 250 тисяч гривень
  • Виявили порушення під час закупівлі продуктів до Тиврівського обласного будинку-інтернату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку. Справу перевірили та змусили підприємця компенсувати кошти.

Про недобросовісну закупівлю в обласному інтернаті розповіла пресслужба прокуратури Вінницької області. Зазначають, що йдеться про процедуру відкритих торгів із закупівлі продуктів харчування, яку інтернат провів у 2019 році за участі двох суб’єктів господарювання, один з яких став переможцем тендеру.

Антимонопольний комітет України встановив, що результати торгів є спотвореними, оскільки учасники узгоджували свою поведінку під час підготовки та участі в торгах.

— Рішенням Господарського суду Вінницької області задоволено позов Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави до Тиврівського обласного будинку-інтернату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку і фізичної особи-підприємця про визнання недійсним договору про публічну закупівлю і стягнення 251 тис. грн до бюджету, — йдеться у повідомленні. — Надалі фізична особа-підприємець повністю визнав свою вину та добровільно сплатив штрафні санкції, накладені рішенням АМКУ.

Відео дня

Даний договір визнали недійсним. Також через суд підприємця змусили сплатити до бюджету 251 тисяча гривень. 

 

Читайте також:

У Бершаді бійці КОРДу затримали 32-річного наркоторговця

Бухгалтерка школи «дорахувала» собі понад 400 тисяч гривень зарплати. Її судитимуть

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анастасія Карпишена

    Скрізь суки нажертись неможуть ,щоб ви подавились

keyboard_arrow_up