Не поділили кохану за чаркою. На Громова вбили 31-річного вінничанина

Не поділили кохану за чаркою. На Громова вбили 31-річного вінничанина

Вінничанка зібрала в себе в квартирі колишнього та нового співмешканців. Всі троє вирішили випити. Закінчилась п’янка трагедією.

Вранці 12 грудня 2017 року в квартиру багатоповерхівки на вулиці Громова викликали швидку допомогу. Лікарі на місці  виявили мертвого 31-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Про інцидент повідомили в поліцію.

«Виявилось, що 31-річна господарка квартири, покійний та її колишній співмешканець вночі розпивали у квартирі спиртне. Чоловіки почали сваритись, а згодом битись. Після інциденту старший з них пішов додому, а молодший ліг спати. Коли вранці жінка помітила, що співмешканець не дихає, відразу викликала лікарів», - розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак.

Відео дня

40-річний підозрюваний, дізнавшись про смерть потерпілого, переховувався від поліції.

Наразі його вже затримали. За словами чоловіка, він шкодує, що наробив.

За даним фактом відкрито провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого чоловікові загрожує до 10 років в’язниці.

Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Жора

    Вот что значит познакомится с женщиной (скорей всего на сайте знакомств мамба) . А познакомился  с такой которая не замужем , но имела сожителя.  На сайте таких много , они даже пишут.... Отношения ? НИЧЕГО СЕРьЕЗНОГО, Или замужем, Или есть мужчина но не спим вместе.....  Снять такую козу , это равносильно подписать себе приговор, учитывая что в городе полно бандиов и уголовников. И все эти бандюки  в отношениях с женщинами, и каждая женщина ищет через сайт знакомств нового мужчину.....

    Да и в случае если бы этому бандюге дал ответ по голове, то бандюган попал бы в реанимацию, а  новый сожитель в сизо....

    Так что если женщина имеет сожителя бандита, то это  на всю жизнь, такой не отстанет)))))

    Богдан Пупкин reply Жора

    тебе бы сюжеты писать к боливудским семейным драмам!

    Сергей Тетерин reply Богдан Пупкин

    Добрый день.Вы написали в коментариях о мастере Маслюке что видели его работы у одного человека в Виннице.Я внук Михаила Маслюка и мне интересно узнать у кого вы выдели и каие это работы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up