На Вінниччині знайшли склад з «елітним» алкоголем. Власнику загрожує конфіскація

На Вінниччині знайшли склад з «елітним» алкоголем. Власнику загрожує конфіскація
У Могилеві-Подільському поліцейські вилучили майже 250 літрів елітного алкоголю
  • Вчора, 18 лютого, у Могилеві-Подільському поліція виявила склад з алкогольними напоями відомих світових брендів без марок акцизного збору.

До поліції надійшла оперативна інформація про те, що у гаражі 42-річний чоловік зберігає алкогольну продукцію невідомого походження та сумнівної якості. 

— Ця інформація підтвердилась, коли поліцейські провели огляд приміщення гаража, — розповів начальник могилів-подільської поліції Юрій Левицький. — Для документування правопорушення та прийняття законного рішення поліцейські викликали представників фіскальної служби.

За фактом розпочали кримінальне провадження за першою частиною статті 204 Кримінального Кодексу України. За незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, загрожує покарання у вигляді штрафу з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Відео дня

Дивіться фото з місця:

 

Читайте також:

Пропав Микола з Вінниччини. Допоможіть знайти чоловіка, який кульгає

Шукають вінничанина Олександра Полубуткіна. Його підозрюють у шахрайстві

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Нина

    Полиции могльовськи маленькых хабар далы! ?!ТОМУ И НАКРЫЛЫ МУЖЫКА.
  • Дима

    Може людина для своїх нужд. Прийшли пірати і ограбили. Самі і випють.
  • Юра

    в поліцаїв буде свято)))
  • Николай Гламазда

    Они достали етот склад накрывать раз в неделю

    Андрей Бондарь reply Николай Гламазда

    Николай Гламазда  Шифруйся лутче

    З.А.Глядач reply Николай Гламазда

    Частіше не виходить. Не встигають повертати тару.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up