На Вінниччині за корову чоловік отримав чотири роки тюрми. Чому так багато?

На Вінниччині за корову чоловік отримав чотири роки тюрми. Чому так багато?
  • Більше чотирьох років ув'язнення отримав вінничанин за те, що вкрав корову. Тепер має вже шість вироків.

Вінницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора на вирок Тиврівського районного суду і вніс до рішення деякі зміни: зокрема, початок іспитового строку одному крадію та початок відбування покарання – іншому.

— Взимку 2018-ого 35-річний Микола та 34-річний Костянтин украли корову. Вивели чорно-рябу вночі із сараю жительки Василівки Тиврівської громади, — розповідають у прес-службі відомства.

Відео дня

Як повідомила суду потерпіла, Микола добровільно відшкодував їй половину вартості викраденого – трохи більше семи тисяч гривень.

Чоловіку призначили чотири роки ув’язнення, але звільнили від нього з іспитовим строком. Костянтин отримав же за скоєне реальний термін — чотири роки і два місяці позбавлення волі. Це, до речі, його вже шостий вирок, а в Миколи — третій.

До речі у Тиврівському суді чоловіків судив суддя Ігор Ратушняк. Ми писали про нього раніше. 

17 вересня, Генеральний прокурор України підписав підозру Голові райсуду Вінниччини в одержанні неправомірної вигоди. З наших джерел стало відомо, що мова йде про голову Тиврівського суду Ігоря Ратушняка.

Від редакції: імена героїв можуть бути змінені в рамках закону про захист особистих даних.

 

Читайте також:

Вінницькі патрульні перевірятимуть технічний стан автомобілів прямо на дорогах

СБУ викрила на розтраті колишнє керівництво заводу «Електричні системи»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Кармакова

    Ну, он же не АТОшник, не *активист*, не *патриот* и машины не жег!...А так бы или оправдали, или условный срок дали..Надо было вопить *слава Украине* и т.д.!
  • vik n

    в  сели корова и мати  и жинка  и мясо   з ковбасою .требо  було  зробити срачно експертизу  корови чи над  нею  не  надругались.гробители  . можэ воны  ее  изнасильниччали  а цэ  вжэ инща стоття

keyboard_arrow_up