На Вінниччині юнаки вкрали за ніч два авто. Одне із них «побили» у ДТП на Київщині

На Вінниччині юнаки вкрали за ніч два авто. Одне із них «побили» у ДТП на Київщині

На Вінниччині за ніч поцупили два автомобілі. Крадіями виявилися юнаки 15 та 17 років. На одній із вкрадених автівок вони потрапили у ДТП на Київщині.

Автівки «ВАЗ 2115» та «ВАЗ 2101» поцупили 10 жовтня у жителів Погребищенського району. 

Одну із викрадених машин знайшли. Орієнтування на другий викрадений автомобіль правоохоронці направили до сусідньої  Київської області. 

Відео дня

— Через декілька годин тетіївські поліцейські помітили викрадений «ВАЗ», що рухався  в напрямку Одеси. На вимогу працівників поліції зловмисники не зупинились. Поліцейські почали переслідування транспортного засобу. Неповнолітній правопорушник, який перебував за кермом, не впорався з керування, з’їхав з дороги та перевернувся. Водій та його пасажири не постраждали, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Правопорушниками виявились неповнолітні жителі Київської області 17, 15 та 17 років.

Згодом стало відомо, що один із затриманих викрав ще й авто у свого дідуся. Однак, родич не захотів звертатися до поліції.

У поліції Київщини детально розповіли про ту ніч.

— Забравши дідусеву «п’ятірку», онук разом із двома товаришами вирішив прокататися у напрямку Погребищенського району Вінницької області. По дорозі закінчився бензин. Пішли до найближчого села та поцупили стареньку «копієчку» на одному із подвір’їв. Утім, не побачили, що у неї спущені колеса. Доїхавши до дідусевої автівки, почали їх міняти – не вийшло Повернувшись знову до села, викрали вже третій «ВАЗ». Розбили скло, дістали з «бардачка» ключі та поїхали до Тетіївського ПТУ, де навчалися. Там їх і побачила поліція, у якої вже було орієнтування на зловмисника. Переслідування закінчилося затриманням правопорушників, — кажуть у відділ комунікації поліції Київської області.

Київські поліцейські склали адмінпротокол за невиконання батьками своїх обов’язків.

Тим часом, вінницькі правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Читайте також:

На Чехова двоє чоловіків пограбували 15-річного вінничанина

За вчинення шахрайства шукають Бориса Гнатика. Просять допомоги

Заступник командира бази боєприпасів попався на хабарі у 15 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    "юнаки вкрали за ніч два авто. Одне із ним «побили» у ДТП на Київщині"
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kryminal/na-vinnichchini-yunaki-vkrali-za-nich-dva-avto-odne-iz-nim-pobili-u-dt-10951891.html
    Пані Марія, кидайте цю "журналістику", робити стільки "ляпів" це соромно.
    Можливо, НИХ, КНИХ або ще щось? Пані адміністратор, це не є журналістика це "ШЭДЕВР"

    Орест Лютий reply Анонім

    Анонім 2 години тому, То хто зробив помилку ви чи Марія. щось не второпаю, "юнаки вкрали за ніч два авто. Одне із ним «побили» у ДТП на Київщині"

    Meryem Lekhova reply Анонім

    Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Дякую, що читаєте мої «шедеври» та допомагаєте!

    Орест Лютий reply Meryem Lekhova

    Анонім 2 години тому "юнаки вкрали за ніч два авто. Одне із ним «побили» у ДТП на Київщині"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up