На Вінниччині у громадянина росії під час обшуку поліція вилучила боєприпаси

На Вінниччині у громадянина росії під час обшуку поліція вилучила боєприпаси
  • На Вінниччині, у будинку громадянина росії, знайшли боєприпаси та набої.
  • Сам чоловік знаходиться в росії, так поліції сказала його дружина.
  • Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Начальник Відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції Віктор Пірус розповів, що обшук здійснювався з метою перевірки причетності чоловіка до дій, направлених на підтримку військової агресії рф проти України.

Слідчі дії проводили поліцейські територіального підрозділу поліції за оперативного супроводу кіберполіцейських Вінниччини та працівників Управління служби Безпеки України у Вінницькій області за процесуального керівництва Тульчинської окружної прокуратури.

— У підсобному приміщенні правоохоронці виявили набої різного калібру, 28 піротехнічних ударників, електрифіковану касету сигнальних ракет та учбову гранату РГД-5, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Вилучене направлено на експертизу. Джерело придбання набоїв і боєприпасу та мета їх зберігання встановлюється.

Відео дня

Зі слів дружини правопорушника, вилучені заборонені предмети належать її чоловікові, який наразі знаходиться на території росії.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

 

Читайте також:

Компенсація за знищене авто під час війни та інше важливе за 21 липня у Вінниці

Боєприпаси часів Другої світової війни знайшли у двох районах області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up