На Василенка п'янючий водій намагався за 20 тисяч домовитися з патрульними

На Василенка п'янючий водій намагався за 20 тисяч домовитися з патрульними
  • Чоловік добряче хильнув зайвого та сів у такому стані за кермо. Його викрили поліцейські. Керманич вирішив домовитися та пропонував їм хабар.

У Вінниці на вулиці Костянтина Василенка 19 вересня патрульні зупинили за порушення Правил дорожнього руху автомобіль «ВАЗ». За кермом був 42-річний житель Київської області.

— У водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на алкотестері. «Drager» показав 2,60 проміле алкоголю в організмі кермувальника, що у 13 разів перевищує допустиму норму, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Під час складання адмінматеріалів чоловік пропонував патрульним неправомірну вигоду: спочатку 5000 гривень, потім — 10 000, а згодом — 20 000 гривень. Попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабаря правопорушника не зупинило, і він продовжував наполягати на своєму.

Відео дня

У результаті на 42-річного водія інспектори склали протокол за керування напідпитку. А також викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Слідчі зафіксували факт дачі хабаря та відкрили кримінальне провадження.

 

Читайте також:

Понад 10 будинків без гарячої води. Перелік адрес та причини відключення

Стане ще холодніше. Українців попереджають про заморозки та дощі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up