На світанку на Антонова бандити не на жарт налякали жінку (ФОТО)

На світанку на Антонова бандити не на жарт налякали жінку (ФОТО)

У Вінниці затримали «на гарячому» підозрюваного у крадіжці. Інший встиг втекти.

Сьогодні, 7-го березня 2017 року, близько п’ятої години ранку вінницькі патрульні поліцейські отримали виклик від мешканки вулиці Антонова. Заявниця розказала, що по її подвір’ї ходять якісь незнайомці.

«Патрульні прибули на місце події, але побачили лише одного чоловіка, який ходив по подвір’ї жінки. Полісмени затримали його і одягнули кайданки», - повідомлять в прес-службі вінницької патрульної поліції.

Вінничанка також повідомила, що бандити зламали двері до її сараю. Один із них встиг винести звідти електричний подовжувач та сокиру. Його ж і затримали на місці патрульні.

Відео дня

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Всі подальші обставини справи встановлюють слідчі. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up