На Соборній поліція зловила вінничанина з купою наркотики (ВІДЕО)

На Соборній поліція зловила вінничанина з купою наркотики (ВІДЕО)

Вчора, 13 листопада 2019 року, в Вінниці поліцейські затримали чергового наркоторговця. Йому загрожує до 8 років тюрми.

— По вулиці Соборній  затримали  25-річного вінничанина, який займався продажем наркотичних та психотропних  речовин через мобільний додаток "Telegram".  Амфетамін та марихуану розповсюджував шляхом закладок, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За словами заступника начальника управління протидії наркозлочинності Ярослава Дьомова,  поліцейські зупинили "Форд Мондео", в  якому, за інформацією їхав підозрюваний у розповсюдженні наркотиків.

—  У сумці він мав при собі 15 згортків з речовиною, схожою на марихуану, та 32 згортки із білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Крім того, затриманий показав поліцейським 16 закладок по Вінниці, які він встиг зробити для покупців, — повідомляє Дьомов.

Відео дня

Під час обшуку вдома у вінничанина знайшли марихуану та амфетамін а також 4 бойових набої до автоматичної зброї. Все вилучили та направили на експертизу.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up