На Блока троє п'яних вінничан з битами відбирали у перехожих мобільні телефони

На Блока троє п'яних вінничан з битами відбирали у перехожих мобільні телефони

У Вінниці минулого вечора троє чоловіків озброївшись дерев’яною битою відбирали мобільні у перехожих. Усіх трьох затримали, але вони списують усе на випадковість.

Стався інцидент 20 листопада близько 18:15.

— До поліції звернувся 19-річний студент одного з навчальних закладів міста з заявою про пограбування. Потерпілий повідомив, що щойно на вулиці Блока до нього з дерев’яною битою підійшли троє невідомих чоловіків та, погрожуючи фізичною розправою, заволоділи його мобільним телефоном «Meizu M2». У цей же час з аналогічним повідомленням звернувся ще один вінничанин. Він повідомив, що близько 18.10 на вулиці Блока троє невідомих чоловіків, застосувавши фізичну силу, вирвали у нього з рук телефон, по якому він дорогою розмовляв. 24-річний потерпілий не розгубився та почав чинити опір нападникам. Тікаючи, зловмисники викинули відібраний телефон, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Неподалік місця події поліцейські затримали нападників. Ними виявилися троє п'яних вінничан віком 35, 37 та 45 років.

Відео дня

У чоловіків при собі був телефон потерпілого та дерев’яна бита. Двоє з підозрюваних раніше судимі. Свою вину вони не визнають. Як у них опинився чужий телефон не знають. Кажуть, що випадково.

Нині тріо знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Жора

    Ну во первых это не пьяные а обкуренные  или психически больные. Гопники  обычно имеют хот маленькое понятие страха , и  реально оценивают ситуацию. А вот психически  больные абсолютно не живут в реальном времени.  Во первых он и могут просто убить человека  днем посреди улицы,  и на них не действуют  средства газового баллончика.  Они настолько агрессивны,  что не чувствуют кроме страха также боли  и  могут терпеть даже удары по голове.

    Эти трое  это  дружбаны которые лечились скорей всего вместе на псишке в больнице им.Ющенко. Они знают что им ничего не будет за преступление, и решили сделать шоу. Тем более глав врач Клочко  и вся гоп компания врачей абсолютно не лечит таких больных.

    Так что как говорил  Пеця.... "Будем жить по новому"

    ))))))))))))хахахахахаха и еще раз ха)
  • Валерка

    Чомусь знадав пісню Олександра Розенбаума "Гоп-стоп мы подошли из-за угла".
  • Павел Андронюк

    Быдло без будущего
  • Богдан Пупкин

    да ужжж.  что водка делает с людьми)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up