Кримінальна справа по ремонту Київського мосту ще не закрита. Призначили експертизу

Кримінальна справа по ремонту Київського мосту ще не закрита. Призначили експертизу
  • Вінницькі судові експерти мають визначити реальну вартість фактично виконаних будівельних робіт.

Правоохоронці від серпня 2018 року розслідують кримінальне провадження про привласнення бюджетних коштів службовими особами Департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради. Мова йде про ремонт Київського мосту, на який було витрачено десятки мільйонів гривень.

Із матеріалів судового реєстру дізнаємося, що, за версією слідства, службові особи Департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради змовилися з підприємством «МСУ-2», яке виконувало ремонтні роботи, і заволоділи бюджетними коштами.

Ми писали про це ще восени минулого року.

Відео дня

Майже сім місяців у судовому реєстрі не з'являлося ніяких нових матеріалів по справі. Але в кінці квітня 2019-го слідчі почали просити дозволи на проведення експертиз. В останній опублікованій ухвалі info року суддя дав дозвіл на проведення комплексної економічної та будівельно-технічної експертизи. На вирішення експертам поставлені такі питання:

  • Чи відповідають об’єми та вартість фактично виконаних робіт info актам приймання виконаних будівельних робіт?

  • Якщо встановлено таку невідповідність, визначити перелік фактично виконаних будівельних робіт та їх вартість?

  • Чи підтверджується документально довідка головного державного фінансового інспектора відділу info в частині перерахування Департаментом капітального будівництва Вінницької міської ради коштів товариству з обмеженою відповідальність «МСУ-2» згідно із акту приймання виконаних будівельних робіт за травень 2017 року № 2/5 на загальну суму 724 322,72 грн?

А в ухвалі від 23 квітня слідчі питають про те, чи підтверджується документально те, що місто отримало збитків на суму 300 тисяч гривень. Нагадаємо, усього ремонт мосту коштував понад 70 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юрий Пархомчук

    300 тис  з 70 млн перевіряють? Ах ти ж йоханий бабай)) Тільки мені бачаться вуха одного очкастого алкаша, який по команді фас загрузив органи повідкривати дєла по любій фуйні, але щоб Гройсмана та його людей взяти на гачок? Бляха жінки Гройсмана, 2к квартира яку розподілили серед робітників водоканалу, оці 300 тис ніби... І всі ніочьом. Бідолашні менти не знають, як спекатись цих тухляків
  • Viktor Hryhoruk

    Ахах-шавка Гнойсмана Моргунов відмив кілька сотень тисяч-подумаєш!Наш народ-бидло усеодно буде любити цих х..уїв злодівських.Бригантину продали офшору-скахавали,щемлі на Вишенці-теж.І це схаваєте.Недарма синок Рекетира з ринку Юність у владі)
  • Роман Кот

    Що ?! Знову зрада ?!
  • Николай Сидлецкий

    Тут и проверять не надо и так известно что украли , и площадь Гагарина и ул. Космонавтов , ещё Гройсман на выборы идёт
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up