КОРД затримав наркоторговців: підозрюваного вклали обличчям на асфальт

КОРД затримав наркоторговців: підозрюваного вклали обличчям на асфальт
На Вінниччині поліцейські затримали двох збувачів метадону
  • У місті Хмільник працівники поліції задокументували протиправну діяльність жителя м. Хмільник та уродженки Донецької області. Зловмисників затримано, їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

За словами начальника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка, поліцейські за силової підтримки спецпризначенців КОРДу затримали правопорушників одразу після чергового збуту метадону. Ними виявилися 40-річний мешканець Хмільника та 34-річна уродженка Донецької області.

Як з’ясувалось, жінка раніше судима за зберігання та збут заборонених речовин, а відносно чоловіка судом розглядається справа за аналогічний злочин.

Відео дня

В обласному главку зазначають, що під час обшуків за місцями проживання затриманих виявили таблетки метадону, мобільні телефони, гроші та банківські картки.

Вилучені речові докази направили на експертизу. Наразі правопорушникам повідомили про підозру, суд обрав їм, як запобіжний захід, тримання під вартою.

За цими фактами поліцією розслідуються кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбаченого другою частиною статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Довідка:

Згідно з статтею 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Вінничанин на пошті отримав відро «PVP-солі» на пів мільйона гривень. Там його і взяли

У Жмеринці поліцейські затримали жінку, яка продавала амфетамін

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Устим Якимович Кармелюк

    Я не плочу податки.
    Не хочу бути спонсором злочинної влади

    Ми бидло.

    У нас нема правової держави.

    Вонючі мусора, прокуракурва та ДБР-це є організована злочинна банда.

    Не платіть податки.
    Щоб ці гади не могли отримати зарплату.

    Якщо у нас нема прав-то нема і обов'язків.

    https://youtu.be/-33LfHp8fkM

keyboard_arrow_up