«Колись вони його вб’ють»: сестра заявила на подружжя, яке побило її 50-річного брата

«Колись вони його вб’ють»: сестра заявила на подружжя, яке побило її 50-річного брата
Знімки Миколи надіслала його сестра
  • Ввечері 2 лютого у селі Білки Іллінецького району постраждав 50-річний Микола Романович. За словами його сестри, чоловіка душили, і він ледь вирвався.
  • Жінка говорить, що це вже третій напад тих самих людей на її брата за останні півроку. Що сталося між Миколою і подружжям, яке він звинувачує?

Сестра побитого чоловіка розповіла, що Микола постраждав унаслідок конфлікту з подружньою парою. В поліції розповіли: все сталося під час спільного розпиття спиртних напоїв. 

— У неділю мого брата побили, ледь не задушили, погрожували, що вб’ють та закопають, — розповідає Оксана. — Брат мені про це сказав. Він розповів, що у нього забрали телефон, прийшов додому, узяв мого сина, що служив у АТО, й вони разом пішли повертати мобільний. Телефон ці люди не віддали — почали ще навіть більше погрожувати та бігати з сокирою... 

Микола отримав синці на обличчі, забої живота. За словами сестри постраждалого, наступного ранку на шиї Миколи проявився слід від канату або дроту. Тож чоловіка душили.

Відео дня

Оксана розповідає, як тільки Микола з її сином повернулися додому, вона викликала поліцію. Поліція приїхала, опитала постраждалого, але оскільки синців та слідів на шиї ще не було видно, то побої зняли пізніше, у понеділок, коли сліди побиття проявился на шкірі.

За словами жінки, поліція працювала дуже оперативно, одразу затримала обвинувачених і забрала у відділок. 

— Що буде далі, я не знаю. Поліція нічого не казала. Залишається лише чекати, — каже Оксана.

Жінка розповідає, що подружжя кривдників її брата, — ніби безхатьки. Каже, що вони «п’ють, нічого не роблять, крадуть».

— Вони разом ходили на роботу до лісу. Микола — бензопильщик, а той, чоловік допомагав йому в лісі. Коли Миколу били, їх було двоє чи троє. Жінка теж приймала у участь, била мого брата. Так, вони пили, — каже далі сестра. — Але якби мій брат був дуже п’яним, він би не відбився, не вирвався і просто б загинув. Між ними раніше теж були конфлікти, брат мовчав, терпів усе. Це вже втретє його побили за останні півроку, і він не витримав, розповів. Бо колись вони його таки вб’ють.

Чи дійсно все так було, як каже родичка потерпілого? Про це питаємо в поліції, де проводять розслідування інциденту. 

— Ситуація була 2 лютого у селі Білки, у вечірній час, — каже начальник Іллінецької поліції Олег Паламаренко. — Має місце факт нанесення тілесних ушкоджень. Постраждалий разом зі зловмисниками разом вживали спиртні напої, між ними виник конфлікт, в результаті якого потерпілий отримав тілесні ушкодження.  Даний факт нами зареєстрований, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, проводиться розслідування. Вчора були зняті побої, за заключенням судмедекспертизи дізнаємось ступінь тяжкості тілесних ушкоджень і приймемо рішення про кваліфікацію даної ситуації.

Заключення судмедекспертизи може бути через 7-10 днів. Імена постраждалого та зловмисників в поліції не називають. І не кажуть про ймовірний мотив злочину. Сестра побитого припускає, що «все через жінку», але брат їй не говорить. Оксана боїться за його життя, тому вирішила розповісти про напад. 


Читайте також:

П’яний солдат на «Уралі» врізався у стовп. За ДТП зі смертю пасажира йому загрожує тюрма

Стрілянина на Вишеньці: п’яного та накуреного вінничанина затримали поліцейські
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natalka Melnyk

    а не пробував з ними не бухати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up