Капітана, якого спіймали на хабарі, звільнять з поліції без суду і слідства

Капітана, якого спіймали на хабарі, звільнять з поліції без суду і слідства
Фото з оперативної зйомки СБУ: поліцейського затримали з міченими грішми під Лівобережним відділенням поліції

Керівник обласної поліції прийняв рішення про звільнення поліцейського, якого спіймали учора на хабарі. Про це повідомила речниця управління поліції у Вінницькій області.

- Керівник головного управління Нацполіції прийняв рішення про звільнення працівника, якого вчора затримали на хабарі, - написала у Фейсбуку начальник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник.

Нагадаємо, що вчора, 26 січня, під Лівобережним відділом поліції співробітники внутрішньої безпеки та спецслужби затримали з міченими грішми 28-річного капітана, який займав посаду начальника чергової частини. За їхньою інформацією, поліцейський вимагав і отримав від вінничанина 15 тисяч гривень хабара. За цю суму він обіцяв допомогти уникнути відповідальності за зберігання наркотиків.

Замість просто розрахуватися з поліцейським, підозрюваний у криміналі розказав про нього співробітникам внутрішньої безпеки. В результаті оперативної розробки, співробітника Лівобережної поліції затримали біля відділу під час передачі грошей.  

Про негайне звільнення затриманого на хабарі, щодо якого почалося слідство про службовий злочин, написав на своїй сторінці в Фейсбуку керівник обласної поліції Юрій Педос. У дописі сказано, що сьогодні, 27 січня, він звільнить капітана за дискредитацію звання поліцейського.

Також Юрій Педос попередив решту підлеглих: написав, що так вчинить із кожним, хто порушить закон і присягу.
 

Відео дня

 

Надалі екс-капітану доведеться перед судом відповідати за отримання неправомірної вигоди службовою особою - після завершення слідства, яке зараз триває.

За інформацією прес-центру управління Служби безпеки України у Вінницькій області, йому інкримінують одержання неправомірної вигоди службовою особою. Стаття відповідальності обіцяє позбавлення волі на строк від 8 до 12 років із конфіскацією майна та забороною займати посади на строк до 3 років.
 

З оперативної зйомки СБУ: поліцейського затримали з міченими грішми під Лівобережним відділенням поліції

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    ну и что это меняет? все равно по делу он будет проходить как полицейский. похоже на махание кулаками после боя.

    Аноним reply Anonymous

    как мусор взяточник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up