Хотів відкупитися за три тисячі. У Тульчинському районі зловили п'яного водія

Хотів відкупитися за три тисячі. У Тульчинському районі зловили п'яного водія
  • Автівку чоловіка зупинили за порушення ПДР. Як виявилося, керманич був нетверезий та ще й хотів уникнути відповідальності.

Інцидент стався 11 лютого у Тульчинському районі. Про це пишуть на фейсбук-сторінці «Тульчинський районний відділ поліції».

— За Порушення правил дорожнього руху зупинили водія автомобіля Ford Mondeo. Під час спілкування з водієм інспектори запідозрили, що він знаходиться в стані алкогольного сп’яніння, — йдеться у повідомленні. — Підозри поліцейських підтвердило медичне освідування, за висновком якого рівень алкоголю в крові водія становив 1,94 проміле.

Керманич не хотів, щоб на нього складали 130-ту статтю та вирішив запропонувати патрульним три тисячі хабаря. Інспектори грошей не взяли.

Відео дня

Тепер водієві доведеться ще й відповідати за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України — пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

 

Читайте також:

До неба здіймався стовп чорного диму. В Якушинцях горіла електропідстанція

Все за сучасними стандартами. Показали, як виглядає новий корпус садочку «Бджілка»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up