Хотів порибалити, а може сісти за ґрати. На Вінниччині у чоловіка знайшли гранату

Хотів порибалити, а може сісти за ґрати. На Вінниччині у чоловіка знайшли гранату
  • Поліцейські під час патрулювання виявили гранату у 32-річного жителя області. Боєприпас вилучили та відправили на експертизу.
  • Яка відповідальність передбачена за зберігання гранати та навіщо вона була чоловіку? Про це у матеріалі.

Інцидент стався 12 серпня у селі Завадівка Соболівської територіальної громади. Про це інформує Поліція Вінницької області.

— Інформацію про незаконне зберігання зброї здобули працівники кримінальної поліції. Інформація знайшла своє підтвердження. Під час поверхневого огляду у порушника виявлено гранату РГД-5 та запал до неї. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, — зазначають у поліції. — Зброю слідчі вилучили та направили на експертизу.

Чоловік пояснив, що гранату та запал до неї отримав від свого знайомого та планував використати її під час риболовлі. 

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. В діях чоловіка вбачають порушення за частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України: незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

— Остаточна правова кваліфікація буде надана після проведення слідчих дій та експертиз, — уточнили в поліції.

Реакція соцмереж

Під дописом поліції з'явилося три коментарі. Дописувачі мають свою думку з приводу даної справи. Процитуємо їх, а ви під новиною напишіть свою думку.

Юра Кулінський: «Так би вони диверсантів знаходили, як людей, які переживають за власну безпеку!! Він тою гранатою ніякого не вбив, щоб строк сидіти!! А орка, який стріляв із танка у житловий будинок, на 10 років посадили!! Де справедливість??»

Користувач Людмила на цей закид відповіла наступне: «Вони і диверсантів знаходять. А щоб він підірвав її в людному місці, і постраждали ви чи хтось із вашої родини, щоб ви тоді казали?».

Юра Кулінський продовжував дотримуватися своєї думки та відповів: «Людмила, а може давайте будемо садити людей за те, що у них є автомобіль?? Аварії кожного дня на вулиці... і збивають людей кожного дня! Набагато Частіше, ніж гранатами підривають»!


 

Читайте також:

На Привокзальній п'янючий водій намагався втекти від поліції. Не вийшло

Вінницькі залізничники затримали грабіжника, який напав на жінку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up