Харків'янин намагався «домовитися» з могилів-подільськими прикордонниками. Не вийшло

Харків'янин намагався «домовитися» з могилів-подільськими прикордонниками. Не вийшло
  • Прикордонники Могилів-Подільського загону затримали харків'янина призовного віку, який хотів незаконно перетнути кордон України. При собі чоловік мав підробні документи та американські долари, які підготував для хабаря.

Про це інформує Південне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

— 40-річний харків’янин, під час проходження прикордонного контролю, надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та нотаріально завіренні копії документів про навчання за кордоном. Однак, у ході перевірки документів у прикордонників виникли сумніви щодо їх дійсності, — зазначають у повідомленні. — Як з’ясувалось, документи про навчання — фіктивні та замовлялись через одну із «фірм» в інтернеті.

Як тільки чоловік зрозумів, що такий спосіб не проходить, запропонував прикордонникам хабар у розмірі двох тисяч доларів США. Хабар прикордонники не взяли, а на місце події викликали поліцію.

Відео дня

— Чоловік нестиме відповідальність за статтями Кримінального кодексу щодо надання неправомірної вигоди службовій особі, підроблення документів та ухилення від призову за мобілізацією, — зазначають у повідомленні.

 

Читайте також:

На Привокзальній п'янючий водій намагався втекти від поліції. Не вийшло

Вінницькі залізничники затримали грабіжника, який напав на жінку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Людмила Пастушенко

    А яке покарання понiс син Софii Ротару?Який теж тiкав за кордон?Й теж незаконно.Але ж закон для усiх один?А де дiти депутатiв й iньших високопосадовцiв
  • Микола Лисий

    Мало дав
  • Lyubov Kovtonyuk

    Мало дав🤔,от і має
  • Crezy Angel

    Не знаю ,если с доками все нормально то никто ничего не говорит пропускают ,и впускают тоже нормально

keyboard_arrow_up