Фельдшер-педофіл знущався над 15-річним хлопчиком під центральним мостом

Фельдшер-педофіл знущався над 15-річним хлопчиком під центральним мостом
Міліціонери та вінничани врятували неповнолітнього від педофіла, що орудував в центрі міста. Той спочатку запитав в 15-річного підлітка, де фонтан «Рошен», а потім напав і змусив задовольняти його.

В неділю, 14 червня,  близько дев’ятої вечора група вінничан помітила під мостом двох людей. Свідки розповіли, що  перед дорослим чоловіком на колінах стояв підліток і задовольняв його рукою. Поряд валялись пляшки від алкоголю. Підліток був наляканий.  Поки їхала міліція,  вінничани взялись рятувати хлопця від педофіла.

- Я побачила, що там робиться і сказала друзям. Вони викликали міліцію і пішли зупиняти збоченця. Те, що відбувалося – це страшно, - говорить свідок. -  Цей збоченець кричав нам, що працює фельдшером.  І що ми не тих ловимо, а він взагалі на АТО гроші перераховує.

Свідки також розповіли, що коли приїхали правоохоронці,  горе-педофіл кричав, що його брат працює в міліції.

Відео дня

Коли правоохоронці затримували 38-річного чоловіка, той не приховував своїх намірів щодо неповнолітнього.  Як стало відомо журналістам, затриманий працює фельдшером на станції швидкої допомоги. Затримувати підозрюваного приїхали дві бригади патрульних: прапорщик Віктор Лисюк, старший сержант Валентин Марунич, сержант Дмитро Тарасенко, прапорщик Віктор Ковальчук, старший сержант Олександр Требко, старший сержант Андрій Мудрик та капітан Сергій Сорочук.  

Підліток у розмові з міліціонерами заїкався, і адресу свою назвав, лише коли ті його заспокоїли.  Правоохоронці з’їздили додому до хлопця і розповіли його матері про те, що сталось.

Журналістам 20minut.ua жінка розповіла, що син навчається в школі-інтернаті. На місці події жінка встигла поговорити зі своєю дитиною. Підліток розповів, як все було.

-  Того вечора сказав, що йде на пляж «Гонти» погуляти. Там до нього і підійшов цей збоченець. Завів розмову, запитав, де знаходиться фонтан «Рошен», - каже матір хлопця. -  Син пішов показати.

Як розповіла жінка, чоловік вдарив хлопця декілька разів у груди. Бив сильно, так, що він аж впав. – Після цього, мій син зрозумів що не може опиратися, - говорить матір. – Далі збоченець напоїв хлопця і змусив задовольняти його.

Зі слів міліціонерів, далі підозрюваного доставлять до райвідділу, де буде вирішуватись його подальша доля. 

Євгеній ІЛЬЧУК, (093)0080078                 Віолета ГЛУШКО, (063)2262218

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (74)
  • Дарья

    Жахлива ситуація, дуже шкода хлопчика, можливо хлопчик сам не розумів, що з ним відбувалось.
  • Анонім

    что сейчас с ним?где он?какая его судьба?

    Журналисты,сделайте хоть что то полезное,проведите какое то служебное расследование.
  • Анонім

    Уважаемые Мужчины, если вы в подростковом возрасте были хулиганами или спортсменами, то вспомните тех  ребят, которые терпели насмешки и издевки от сверстников, слабохарактерных, замкнутых или просто хилых и неспортивных. Конечно, всякие аморалы не будут совращать сильных, здоровых, которые могут дать отпор. Взрослого мужика может нагнуть более сильный мужик, и докажи потом, что ты не паровоз. По данному делу ведется следствие - показания, экспертизы и т.д. Или вы все думаете, что извращенцу под мостом зачитали приговор и там же привели в исполнение? И не говорите, что он не извращенец и не педофил! Заниматься удовлетворение половых потребностей в хорошо просматриваемом месте, в светлое время суток, неестественным образом с несовершеннолетним - это уже извращение и педофилия, даже по обоюдному согласию. Что странного в появлении свидетелей? воскресный теплый вечер, центр города, зона отдыха. Что странного в появлении милиции? Свидетели возмущенные происходящим, имеющие при себе мобильные телефоны. Далее суд решит.

    Анонім reply Анонім

    Вы снимали на видео как кто-то кому-то мастурбирует? Хм, производство порно продукции. Статью в УК сами найдете.

    Анонім reply Анонім

    Где написано, что мы снимали видео???

    Анонім reply Анонім

    Вы написали, что у вас были телефоны. Стало быть, вы снимали порновидео, как один сексуально удовлетворяет другого.

    Анонім reply Анонім

    С помощью телефона мы вызвали милицию. При чем здесь порновидео........

    Анонім reply Анонім

    А я меряю тем же, что и вы. Вы увидели, что малолетка мастурбирует мужику и сразу решили, что мужик заставил его это сделать. А я в свою очередь скажу, руководствуясь, прошу заметить, вашей же логикой - раз у вас были телефоны, значит вы снимали видео. Вы преступники, так как снимали порно. Группой лиц по предварительному сговору.

    Не будем сейчас обсуждать адекватность мною написанного. Я привел это здесь для того, чтобы вы увидели себя со стороны.

    Анонім reply Анонім

    Действительно, обсуждать здесь нечего. Вот только странно, почему большинство здесь так рьяно защищают извращенца? Хотя догадки есть...

    "Это наш президент предложил химическую кастрацию педофилам, но в думе его никто не поддержал" Наша Раша
  • Анонім

    Да чего вы гоните на "лекаря" - нормальный дядька людей спасал а тут захотелось отдохнуть малёхонько - ну не самому же себе? Нашел малолетнего и не устоял! В европе все так делают.
    Медаль "лепиле" ! А пацанёнок .....ух хулиган-!
    В 80-тые таких благородных врослых было тоже не мало и в центральном парке и на отшибах где были общественные туалеты но били мы их тогда ох как  нещадно! А сейчас видать не кому!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up