Фальсифіковані сигарети та алкоголь. У Жмеринці зупинили контрабандну автівку

Фальсифіковані сигарети та алкоголь. У Жмеринці зупинили контрабандну автівку
На Вінниччині поліція затримала автомобіль, яким у регіон постачались фальсифіковані підакцизні товари
  • Партію алкогольної продукції та цигарок без марок акцизного податку затримали інспектори сектору реагування патрульної поліції 18 січня.

У Жмеринці слідчі вилучили з автомобіля тетрапаки та понад 600 пляшок алкоголю невідомого походження, близько 200 пачок цигарок без марок акцизного податку.

За словами заступника начальника  Жмеринського районного відділу поліції Руслана Мілевського, пояснювати походження вантажу 37-річний правопорушник категорично відмовився.

— Алкогольна продукція та тютюнові вироби вилучені. Автомобіль, яким незаконно транспортувались підакцизні товари,поміщений на арештмайданчик, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Слідчі розпочали розслідування кримінального провадження за першою частиною статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

 

Читайте також:

Алкогольні отруєння, побої та суіцидальні наміри. Кому на свята викликали швидку

Штормовий вітер. На Вінничині оголосили попередження І рівня небезпеки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up