Двоє вбивць, які звільнились за «законом Савченко», вчинили зухвалий розбій

Двоє вбивць, які звільнились за «законом Савченко», вчинили зухвалий розбій

На Вінниччині затримали трьох чоловіків. Двоє з яких в травні цього року звільнились з в’язниці. Вчора, 22 вересня 2016 року, вони вчинили зухвалий розбій в Тульчинському районі.

Бандити вдерлися до будинку в селі Печера Тульчинського району близько 17 години. Озброєні пістолетом та ножем, і почали вимагати гроші в 69-річної жінки та її 32-річної паралізованої доньки.

Нападники почали бити літню жінку, а її доньці, прикутій хворобою до ліжка, приклали ніж до горла. Зловмисники забрали близько 3 тисяч гривень, три мобілки та ноутбук. 

Після вчинення злочину розбійники втекли на автомобілі «Нісан Альмера». В області було введено план «Перехоплення»,  розказує в.о. начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос.

Відео дня

Наразі злочин вже розкрили та зловмисників затримали при в’їзді в село Сокілець Немирівського району.

Ними виявились безробітні, раніше судимі: 53 річний житель Томашпільського району та не місцеві 50-ти й 32 річний чоловіки. Двоє з яких у травні 2016 року звільнено з місць позбавлення волі після застосування до них так званого  «Закону Савченко». Покарання вони відбували  за вчинення умисних убивств.

У підозрюваних вилучили ніж, запальничку у формі пістолета та речі, викрадені з будинку потерпілих у селі Печера.

Розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України. 

За інформацією прес-служби прокуратури Вінницької області, готується повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання злочинцям запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Довідка: ч. 3 ст. 187 КК України - розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Гриша

    пока этих нелюдей не будут казнить, как в США на электрическом стуле или с помощью смертельной иньекции - ничего хорошего не будет. Хотя власть ворует миллионами и даже миллиардами и никог не посадили и не посадят, а эти воры - вего лишь воруют на сотни гривен... Так что надо начинать со сметной казни для чиновников, как в Китае. Тогда может чтото поменяется - когда пару судей, глав администрации, ментов или прокуроров расстреляют на глазах у остальных уродов, другие будут бояться грабить нищее государство... Иначе ничего не будет, разве что новый Майдан и новые воры придут к власти...
  • Yury Levchuk

    За внесение таких законов в ВР депутаты должны нести не только политическую но и уголовную ответственность!
  • Anonymous

    Гнида Гадя Савченко во время голодания принимала во внутрь "йогурты" Путина, вот и заразилась бредовыми идеями.

    Торонтуй reply Anonymous

    "Наді волю!!!", бгг.

    Идиоты вы идиоты.....
  • Anonymous

    Пусть Савченко и остальные депутаты проголосовавшые за закон несут ответственность за таких уродов тоже! Минимум по 5 часов исправительных работ каждому за каждое преступление!

    Анонім reply Anonymous

    шавченко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up