Hyundai та два «ВАЗи». Затримали чоловіка, якого підозрюють в автокрадіжках

Hyundai та два «ВАЗи». Затримали чоловіка, якого підозрюють в автокрадіжках
  • У Вінниці за останній час викрали три автомобілі. Підозрюваного у крадіжках затримали 14 лютого. Він їхав на одній із поцуплених автівок.

Вчора, 14 лютого, у Вінниці зупинили автомобіль «ВАЗ 21093». Увагу патрульних привернули різні номерні знаки на авто. Чоловік, що був за кермом, не мав ніяких документів на машину. Він сказав, що її орендував.

Але під час перевірки з'ясувалося, що транспорт у розшуку. Його у ніч на 29 січня поцупили на вулиці Київській.

Відео дня

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Затриманий був дуже схожий за описом на викрадача іншого авто: з 1 по 3 лютого з гаража по вулиці Київській викрали Hyundai Sonata без реєстрації та інші цінні речі. Власник легковика не встиг зареєструвати автівку.

— Провівши огляд будинку затриманого, вилучили докази його причетності до незаконного заволодіння автомобілями Hyundai Sonata, ВАЗ 2101, який у січні був викрадений з подвір’я у вінничанина, а згодом знайдений покинутим на одній з вулиць міста, та ряду крадіжок документів, номерних знаків, магнітол, акумуляторів та інших цінних речей з автівок вінничан, — каже заступник начальника Київського відділення поліції Андрій Денисюк.

Викрадений Hyundai патрульні зустріли по дорозі додому затриманого. Як виявилося, на автівці змінили номера. Транспорт затриманий дав покататися другові. Останній в усьому зізнався.

Нині затриманий під вартою. Триває розслідування.

 

Читайте також:

Дали хід спецзасобам: виклали запис нападу п'яного дебошира на поліцейських

Вкрадені гроші в Feride Plaza: опублікували фото підозрюваного

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up