ДТП, відсутність документів і сварка з перехожими. На Пирогова п'яний вінничанин наробив шуму

ДТП, відсутність документів і сварка з перехожими. На Пирогова п'яний вінничанин наробив шуму

Патрульних намагався обдурити п'яний та агресивний водій, який вчинив ДТП. Свідки події не допустили цього. Загалом за короткий проміжок часу чоловік «заробив» 4 адмінпротоколи.

Інцидент стався в ніч з 9 на 10 квітня близько 22 години на вулиці Пирогова.

Там зіткнулись автомобілі Volkswagen Passat та Skoda Fabia.

Свідками автопригоди стали поліцейські. Потерпілих не було, лише автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Відео дня

Коли патрульні підійшли на місце події, почули крики водія Volkswagen

— Чоловік сказав, що це не він кермував своєю автівкою, а товариш. Коли перехожі намагались заперечити цей факт, чоловік почав висловлюватись на їх адресу нецензурною лайкою. Поводився він агресивно, а потім навіть намагався залишити місце пригоди. Тому патрульні змушені були його затримати. До того ж, у 25-річного правопорушника інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водія доставили до медичного закладу та провели там освідування за допомогою алкотестеру «Драгер». Виявилось, що рівень алкоголю в крові водія Volkswagen більше, ніж в 9 разів перевищував допустиму норму — 1,86 проміле, — пише на своїй сторінці у Facebook Патрульна поліція Вінницької області.

На водія патрульні склали чотири адмінматеріали:

  • за вчинення ДТП — стаття 124,
  • за керування транспортним засобом у стані сп’яніння — стаття 130,
  • за те, що не мав при собі жодних документів — стаття 126,
  • за дрібне хуліганство — стаття173.

Автомобіль нетверезого водія евакуювали на штрафмайданчик.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Irina Poholyuk

    Чому закрита рожа цього дятла,народ мае бачити  гниду,яка появляеться раптово в житти любого из нас-наносить величезну килькисть проблем и бид,вибивае з колии життя,и пропадае також раптово,розчиняеться,розумиючи що воно тля! А хто за таких  подонкив розгрибае, то воно и не цикавиться!!!
  • Irina Poholyuk

    ....а,адже воно пошкодило транспортний засиб, вилетило на зустричну смугу.де чудом уник зиткнення,и зупинився на тротуари протилежнои сторони руху, де теж великим чудом не пидийшли ще  група людей!!! Повезло людям!!! Детально и не описали!Таких треба пожиттево лишати прав керування! А вчора в такому стани його треба було в клитку кидати, а полиция його  оформила и видпустила!!! И воно знову зявилось на мисци дтп !!!Що ж за закони чи беззаконня в ций держави люди скажить?!

    Вадим Барченко reply Irina Poholyuk

    Пиши на якісь одні мові а не суржиком як баби в селі

    Irina Poholyuk reply Вадим Барченко

    Вчи украинську,коли хочеш сунути носа в наши справи! А цю мову прочитае кожен украинець,и  не важливо якими буквами!
  • Юрий Бондарук

    Що й казати: литовський "бляхар"! Авто коштує "три рублІ", не жалко))) можна бухати за кермом. В разі чого, вийшов і пішов, нехай складають протокол на власника і відсилають в Литву. Не всі такі! Але ...

    Валерка reply Юрий Бондарук

    До чого тут "бляхер"??? Це п'яне бидло могло їхати у будь-якому іншому авто і навіть краденому)))

    Анонім reply Валерка

    не соглашусь!!!! это "п'яне бидло" может ездить только на бляхе!!! потому что денег с продажи таврухи хватит только на бляху с польско-литовскими номерами)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up