Допомагав по господарству та вбив бабусю. В Козятині затримали підозрюваного

Допомагав по господарству та вбив бабусю. В Козятині затримали підозрюваного
  • Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 92-річної мешканки Козятина.
  • Місяць поліцейські  працювали над розкриттям злочину та збирали докази причетності 25-річного сусіда.

Місяць тому, 29 вересня, в Козятині вбили бабусю. Родич прийшов провідати стареньку та побачив, що вона мертва. До Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення.

Під час огляду на тілі загиблої експерт виявив кілька ножових поранень грудної клітини. 

За словами заступника начальника поліції у Вінницькій області Олександра Остроглядова, місяць над розкриттям злочину працювали працівники управління карного розшуку обласної та козятинської поліції.

Відео дня

Поліцейські опитали  місцевих мешканців, перевірили  велику кількість людей на причетність до злочину. Під час проведення огляду місця вчинення вбивства була зібрана слідова інформація, вилучили ряд речових доказів. Результати експертиз допомогли розшуковцям встановити особу підозрюваного, після чого він був затриманий.

— На допиті 25-річний сусід зізнався, що у нього виник з пенсіонеркою конфлікт під час того, як він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний завдав жінці ножових поранень в область серця, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Хлопець затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого статтею 115 (умисне вбивство). За це йому загрожує до 15 років ув’язнення. Йому оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

 

Читайте також:        

Стрілянина на виборчій дільниці: в Тульчині затримали двох п'яних нападників

Моторошна ДТП біля Жмеринки: рятувальники діставали чотирьох постраждалих

На Вінничині перекинувся автобус з 35 пасажирами, які їхали у Москву. Є постраждала

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up