Каже, що для косметики: жителька області виростила понад 1000 рослин конопель

Каже, що для косметики: жителька області виростила понад 1000 рослин конопель

Близько 10 кілограм наркотичного зілля готового для вживання та понад 1000 рослин конопель вилучила поліція у жительки Тульчинського району. Власниця наркотиків каже, що усе це для косметики.

Поліцію повідомили, що 49-річна жителька села Кинашів вирощує коноплю.

— Під час огляду її господарства на городі працівники поліції виявили 1053 рослин конопель. Отримавши ухвалу на санкціонований обшук, у будинку правопорушниці поліцейські вилучили майже 10 кг переробленого, подрібненого, готового для вживання наркотичного зілля, обладнання для його переробки, електронні ваги, пакетики для фасування та інше. Горище будинку господарка обладнала для сушіння наркотичного зілля,  — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Жінка виправдовується та каже, що  з наркотичного зілля вона збиралась робити косметичні засоби для обличчя.  

За таке жінці загрожує до 10 років з конфіскацію майна.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Юрий Бондарук

    коли "унічтожали", то в яку сторону вітер був?
  • Юрий Бондарук

    моя бабця розповідала, що вони ткали спідниці з конопель, а красили їх кропивою....може це відродження старого промислу? )))

    Читательница reply Юрий Бондарук

    не дай бог найменша іскра з печі або просто взяти гарячого баняка...

    Кропива теж наркотик... від запаху горілої кропиви людина стає на три години агресивна, як звір...

    Юрий Бондарук reply Читательница

    не знав...
  • Задунайский Торонтуй

    В Торонто строят заводы-фермы по  конопле. И работают уже.

    Читательница reply Задунайский Торонтуй

    и шо?

    Задунайский Торонтуй reply Читательница

    Шо шо. Москали ж вам не друзи. А канацці - братів ліпші. Правда они не догадываются и вообще им пох. Так вот у канаццев конопля легальна уже. И любимая национальная забава. Так что харе бабок терроризировать, их наоборот надо орденом от Порошенка поощрить.

    Читательница reply Задунайский Торонтуй

    СПАСИБО ЗА ОБЬЯСНЕНИЕ. Я просто подумала, что не дай бог Вы это поддерживете... Кстати у нас в университетах на фил. и т.п. факультетах уже ввели предмет "цывилизацийный выбир Украины". И изучают, как важны этот и подобные проявы гидности. А потом пойдут учить детей!

    Задунайский Торонтуй reply Читательница

    Вот канадская школа. Junior school - НАЧАЛЬНАЯ. Фото мое, сделал недавно.

    Задунайский Торонтуй reply Читательница

    Именно так. В Канаде все эти дела доведены до полного абсурда. Рождаемость ноль. Прирост только за счет эмигрантов.
  • Next

    Трохи застара, щоб шити камуфляжі, але буде прибиральницею
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up