Дівчатам, які катували 15-річну Олю з Козятина, оголосили підозру

Дівчатам, які катували 15-річну Олю з Козятина, оголосили підозру
  • Ще двом фігуранткам справи про катування дівчини у козятинському гуртожитку оголосили підозру. Третій учасниці її оголосили ще 30 грудня. 

Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом катування 15-річної дівчини у гуртожитку козятинського навчального закладу. Сьогодні, 3 січня, повідомили, як просувається справа.

— 2 січня слідчим Козятинського відділення поліції оголошено про підозру двом неповнолітнім, які, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, завдали фізичних та моральних страждань 15-річній дівчині.Третій правопорушниці підозра була оголошена ще 30 грудня, — повідомили у поліції.

Нагадаємо, 25 грудня з синцями та струсом головного мозку у лікарню була доставлена учениця місцевого училища. Дівчинку жорстоко побили учениці цього ж закладу. Також зловмисниці обрізали Олі волосся та не випускали кілька годин з кімнати.

Відео дня


Читайте також:

Засудили працівника колонії, який торгував наркотиками. Скільки отримав?

З початку нового року в області сталося дві смертельні аварії

З гайсинського ліцею двоє чоловіків намагалися поцупити полотна картин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Елена Гуменюк-Бучацкая

    Поломать руки сукам.Толпой напали и считают себя "героями"пресмыкающиеся...
  • Владимир Амбицкий

    вахтерку перву нада покарати.за те що не повiдомила полiцiю.
  • Игорь Лесняк

    Твари
  • Алеся Владимирец

    Нажаль так тільки БИДЛО може поступити. Нормальна вихована  дівчина  не вчинила такого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги 10:25 З переліку об’єктів культурної спадщини на Вінниччині викреслили низку пам’ятників 10:19 «Це Крафт»: Дають гранти для майстрів власної продукції, навіть художників, чи письменників 10:10 ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up