Депутат Вінницької обласної ради Крисько «взяв на лапу» три тисячі доларів

Депутат Вінницької обласної ради Крисько «взяв на лапу» три тисячі доларів
  • Гoлoву пoстійнoї кoмісії з питaнь oхoрoни нaвкoлишньoгo прирoднoгo середoвищa, екoлoгічнoї безпеки тa рaціoнaльнoгo викoристaння надр, депутата Вінницької обласної ради взяли «на гарячому» під час отримання хабаря.
  • Пoсaду oбіймaє Вoлoдимир Криськo.
  • По службовому телефону відмовились від будь-яких пояснень.

Сьогодні, 5 вересня 2017 року, на Вінниччині викрили ще одного хабарника високопосадця, повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Слідчими управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області спільно з працівниками управління СБУ у Вінницькій області у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, викрито та в порядку ст. 208 КПК України затримано голову комісії з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр Вінницької обласної Ради», - йдеться в повідомленні відомства.

Відео дня

Чиновник вимагав та отримав три тисячі доларів  хабару за позитивні висновки комісії, підготовку проекту рішення Вінницької обласної Ради про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки однієї з ділянок пісковиків в Ямпільському районі Вінницької області та включення його в перелік проектів рішень, внесених для розгляду на сесію обласної Ради 7 скликання.

Зараз слідчі проводять першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення. Проводиться ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник та свідки.

За отримання та вимагання хабару чиновнику загрожує до 10 років тюрми.

По службовому телефону відмовились від будь-яких пояснень

Варто зазначити, що за інформацією сайту «Вінницька обласна рада», постійну комісію обласної Радиз питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр очолює Володимир Крисько.

На сайті зазначений його службовий телефон. Ми спробували взяти коментар з даного приводу. Слухавку взяла якась дівчина, яка підтвердила, що це службовий телефон Володимира Криська.

Але вона відмовилась давати коментарі та також кинула слухавку, коли журналістка попросила представити свою особу.

 

Вoлoдимир Криськo -  депутат Вінницької обласної ради, безпартійний.

Фракція:Вінницька територіальна організація Радикальна Партія Олега Ляшка

Голова постійної комісії обласної Радиз питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр.

Місце роботи:Вінницьке регіональне управління водних ресурсів

Посада:головний інженер

 

Як відреагував лідер фракції про затримання депутата на хабарі

"На хабарі затримали вінницького депутата, який прикривався мандатом РПЛ. Правильно зробили! Менше хабарників - чистіше повітря!! Кров з носа треба закон, щоб я міг у злодіїв забирати депутатські мандати", - прокоментував лідер Радикальної Партії Олег Ляшко новину на своїй сторінці в ФБ.

 

 

Нагадаємо, що сьогодні, 5 вересня 2017 року, викрито тa зaтримaно керівника одного із відділків поліції  зa вимaгaння тa отримaння непрaвомірної вигоди.

Вчора, 4 вересня затримали з хабарем двох державних виконавців Центрального відділу державної виконавчої служби Вінниці, які налагодили злочинну схему.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • українка

    Геть в тюрму!
  • Elena Kravchenko

    шото мало.подстава.

    українка reply Elena Kravchenko

    s yt rfsnm

    українка reply українка

    і не каіжть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up