Працівник мерії попався на хабарі. Взяв техніки на 37 тисяч гривень (ОНОВЛЕНО)

Працівник мерії попався на хабарі. Взяв техніки на 37 тисяч гривень (ОНОВЛЕНО)

Працівник одного з департаментів Вінницької міської ради взяв хабар. Неправомірну вигоду було взято технікою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

— Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що вказана службова особа, отримала у свою власність опалювальну техніку загальною вартістю 37 тисяч гривень за не створення перешкод при прийманні будівельно – монтажних робіт та підписання актів виконаних робіт підприємству, що проводить ремонті роботи дошкільного навчального закладу у місті Вінниці, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Правопорушника хочуть взяти під варту та притягнути до відповідальності за частиною 1 статті 368 КК України.

— Посадова особа міської ради вимагає неправомірну вигоду від переможця одного з тендерів, що виконує ремонтні роботи у закладах освіти міста. Було задокументовано факт вимагання від представників комерційної структури неправомірної вигоди. Проте, хабар просив надати не у грошовому вигляді, а у вигляді опалювальної техніки, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Довідка.

Частина 1 статті  368 КК України — прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Дане правопорушення карається штрафом від 1700 до 8500 тисяч гривень або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також:

Судили лікарку, яка брала вісім тисяч гривень за «допомогу» в оформленні інвалідності

СБУ викрила на хабарі заступника прокурора Вінниччини. Він “закрив очі” за 6 тисяч доларів

Майстер ПТУ взяв 5 тисяч хабаря. За це заплатить штраф

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вася

    Я его, по-моему, знаю - он из тех, что распределяют квартиры. Да?
  • Александр Балаганов

    В МЕРИИ ОНИ ВСЕ БЕРУТ-ТОЛЬКО ПОПАДАЮТСЯ ЕДИНИЦЫ.ПРАВООХРАНИТЕЛЯМ НАДО ДЕРГАТЬ ТЕХ КТО СИДИТ НА РАЗРЕШИТЕЛЬНЫХ ДОКУМЕНТАХ,ТЕНДЕРАХ И Т.Д.
  • Юрий Бондарук

    хотів погрітися...в прямому та переносному сенсі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up