Чоловік, який знущався з матері, отримав у покарання п'ять 5 місяців арешту

Чоловік, який знущався з матері, отримав у покарання п'ять 5 місяців арешту
  • Житель Тульчинського району неодноразово потрапляв в поле зору поліції за вчинення домашнього насильства відносно матері.
  • Суд визнав зловмисника винуватим у вчиненні злочину та призначив покарання.

На Вінниччині Томашпільський районний суд визнав винним чоловіка, який систематично вчиняв домашнє насильство відносно матері. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

— Житель Тульчинського району, 39-річний чоловік, неодноразово потрапляв в поле зору поліції за вчинення домашнього насильства відносно матері, із якою спільно проживав. Під дією алкоголю він систематично ображав жінку, нецензурно висловлювався у її бік, принижував її честь та гідність, — розповів начальник відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції Віктор Пірус.

Разом із психологічним зловмисник вчиняв відносно своєї матері й фізичне насильство. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Відео дня

Томашпільський районний суд на підставі зібраних під час досудового розслідування доказів визнав підсудного винуватим у вчиненні злочину та призначив йому покарання у вигляді арешту строком на п'ять місяців.

Наразі засудженому повідомили про підозру за вчинення нового епізоду домашнього насильства. Слідчі клопотатимуть в суді з приводу обрання йому запобіжного заходу тримання під вартою.

 

Читайте також:

Житель Липовця за 19 мільйонів хотів викупити гідротехнічну споруду в урочищі «Берест»

Шарія і Шевцова викликають до Вінницького суду. Як думаєте: з’являться?

ДБР виявило махінації з висновками військово-лікарської комісії у Хмільнику

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olena Kuzyk

    Так мало,жах
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up